- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #13252 üzenetére
Pont azért ez került rá mert nem akartam vele foglalkozni, ez kb. a világ végéig menni fog ha nem hal ki alóla a HW.
Ja, Debian ebben jó, a 6-os is évekig működött valami űrhajóban, remélem a mostani verziók is bírják ezer évig, ilyen használati profillal tuti!
Meglátom még, mert még nem végeztek vele a srácok és nekem csak a "maradék" jut majd, mert nem szóltam előre, hogy én is akarok válogatni.
Sok helyen a maradék is jobb, mint máshol a főfogás, de lehet máskor érdemes lesz szólnod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Spórolós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest