Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem simán suspend módba lépett és "kifagyott"!
Ez pár hardvernél tényleg előfordulhat, de az is megzavarhatja a gépet, ha shutdownt nyomsz és hamarabb lecsapod a tetejét.
Közben megnéztem én is, de ezen a friss telepítésen(new 860 EVO 1TB SSD) nincs kikapcsolva a screensaver és a lecsukás is suspenden van, nem volt még ezzel gond, az előző telepítéssel egy két esetben nálam se állt le, mert reggel éreztem, hogy meleg a CPU alatt és kevés volt az akkuidő is. Talán már ezzel is volt egyszer, de akkor nem lőttem ki egy filmet, csak megállítottam. No akkor nem túl jól suspendelt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- YouTube
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 15T 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben megnéztem én is, de ezen a friss telepítésen(new 860 EVO 1TB SSD) nincs kikapcsolva a screensaver és a lecsukás is suspenden van, nem volt még ezzel gond, az előző telepítéssel egy két esetben nálam se állt le, mert reggel éreztem, hogy meleg a CPU alatt és kevés volt az akkuidő is. Talán már ezzel is volt egyszer, de akkor nem lőttem ki egy filmet, csak megállítottam. No akkor nem túl jól suspendelt.
Rowon