- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
&(#12885) Cyrin
Nekem is voltak régebben kompatibilitási gondok, addig nem raktam fel, a lokáció megadásához meg az appon belül valahol kattra bejött a weboldala a szolgáltatónak és ott kellett előhívni városnévvel a szükséges számsort. Most viszont nekem 19.3 és 20 verziókkal is tökéletesen működik, nincs kinn az összeomlásra figyelmeztető jel sem!

Ennek nincs függősége, maga a program egy .json az egyik mappában, a másik helyen meg van amiket felsoroltál. Nyilván ilyen rakoncátlanok ezek az applet meg desklet akármik, mivel ezt nem a Mint csapat készíti, hanem lelkes amatőrök a Gnome megfelelőjéből, többnyire legalábbis.
vártam már annak idején a 20-ast de végül úgy döntöttem, hogy ami működik azt nem piszkálom!
Ez egyébként egy bölcs döntés volt!
Ha az ember kibírja, így kell tenni.....én soha nem bírom ki! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt említettem már, hogy 19.3 óta nem kell beírni várost sem, automatikusan rácuppan a lokációra?

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motoros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha az ember kibírja, így kell tenni.....én soha nem bírom ki! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon