Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1321) Cargo válasza Sapphi (#1318) üzenetére


Cargo
tag

Bár még legalább 2 hét mire érdemben is hozzászolhatok a témához, azonban mivel épp a vásárlás előtt állok ezért ebből a szemszögből is megosztanám a véleményem a témában.

Gondolom mindenki aki ilyen gépet vásárolt, az hasonlóan hozzám jól körül járta a jelenlegi gamer laptop ajánlatokat. Gondolom mindenki felfedezte, hogy a magyar (ismétlem Magyar!) piacon jelenleg ennél a gépnél nincs olcsóbb, ilyen szintű játékos gép (szándékosan nem ár/érték arányt irok mivel mindenkinél más az érték). Innentől kezdve bárki mondhatja, hogy negyedmillió meg 300ezer forint, az úgy hangzik, mintha (maradva a ferrari példánál) "Dacia áron szeretne Ferrari minőséget."

Ahogy a Sapphi is mondja ebben a szerkezetben olyan hardverek vannak, amik más gyártónál 400Eft-tól (De inkább közelít az 500E-hez) indulnak, mindezt 3/4-ed áron. Ilyen szinten inkább "örülök", hogy vannak hibák, mivel ha nem látnám a felszínes hibákat elkezdenék aggódni, hogy hogyan tudnak ilyen olcsón ilyen gépet összerakni.

Ha én olyan játékos gépet akarok aminek tényleg semmi hibája nincs, akkor nem a piacon a legolcsóbbat veszem, hanem inkább gyűjtögetek még pár hónapot/évet, és 300Eft helyett veszek 600Eft-ért egy hasonló teljesítményt.

Az igazi minőséget (és a befektetőket) meg kell fizetni.

De mivel ennél jobb minőség számomra nem szükséges, ezért boldogan fogom átvenni a gépet, akár recseg akár eláll, akár rossz a tapipad. Aztán cserélem/szervízeltetem amíg jó nem lesz. Még így is jobban járok, mintha kétszer ennyit költöttem volna rá.

nothing

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.