Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hebehebe
tag
egy linket dobátok a tesztről? én is y580 és y500 között vacilálok, olvasgatom a fórumokat stb
-
Sapphi
aktív tag
Elolvastam eme rövid kis tesztet és nagyon tetszett amit olvastam. A cikk nagyon jól sikerült csak gratulálni tudok hozzá.
Ettől függetlenül sajnos amiben jónak kell lennie a gépnek abban jó is így meg kell vásárolnom a közeljövőben...
Még egyszer köszönöm a saját és mindenki más nevében a cikket!
-
Danex
addikt
Hol érhető el a teszt?
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Tesztet javitottam, mert 1-2 dolog kimaradt belole es az Aida64-es stabilitasi tesztet is rossz sorban neztem.
-
GuB3Ra
aktív tag
Csatlakoztam a klubbhoz ma egy y500al.
Egyenlőre nagyon bejön a gépezetDaark minimalism
-
azsolt
csendes tag
Remek lett a teszt! Köszönet érte! Sokba fog ez nekem kerülni, hogy elolvastam
Valaki meg tudná mondani, hogy az itthon árult SLI verzióban (i7, 1TB, 8GB, FHD) van-e
ExpressCache (16GB)? A konfig kódja talán 59356556. Egyik oldalon szerepel, a másikon nem.
Köszönöm! -
GuB3Ra
aktív tag
Danex: grat a géphez
Valaki meg tudná mondani mennyi sata csatlakozo van? Gondolom 1 az msata miatt.
Daark minimalism
-
spyduck
nagyúr
Ma szembesultem ezzel a touchpad remegèssel ès beakadàssal. Mi is rà a megoldàs?
-
Sputtid
csendes tag
Tegnap érkezett a hivatalos válasz:
After careful investigation, Lenovo has determined that a portion of Y500 systems with Elantech touchpads manufactured in November prior to 11/28/2012 could exhibit abnormal touchpad response characteristics. This is isolated to the Elantech touchpad assembly on these systems. Y500 systems manufactured after this date should not be affected.
Customers who experience these symptoms should contact Lenovo technical support for service to replace the touchpad assembly. This should be done after ruling out other potential causes such as incorrect drivers or conflicts with other attached pointing devices. We are in process of checking / updating service part stock to ensure that repairs would be completed with the latest level parts.
Given the speed of the discussion here so far, I thought it was important to let you know what we've found and what we are doing as quickly as we could - as I'm communicating a bit ahead of / in parallel with some of our actions, I would suggest that if you can delay contacting service until next week, we can have time to complete our internal communications and ensure a more consistent answer provided for resolution of these symptoms.
Végül is tényleg hardveres volt a probléma. Eszerint várjatok még pár napot, aztán irány a szerviz.
-
istvan1226
csendes tag
Hello.Én most készülök egy Y500-as beszerzésére.szerintetek mennyi rá a valószínűség,hogy amit küldenek abban jó lesz a touchpad?
-
nbware
senior tag
Nekem y580om van. Az lenne csak a kerdesem, hogy nem nagyon nehez? En sokat hurcolom a munka miatt. Ti is viszitek magatokkal, vagy fix helye van? A masik kerdesem, hogy a 2. vgat vajon bele tudnam tenni a y580 odd helyere?
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
Danex
addikt
válasz istvan1226 #170 üzenetére
Én nem nagyon használom, de megnéztem ,hogy egy helyben tartom rajta az ujjam nekem nem mászkált el a kurzor.
nbware
Nekem fix helyen van így nem tudok nyilatkozni e-téren.
Viszont a 2. VGA-t szerintem 99% hogy nem lehet beletenni mivel ha jól tudom az y580-ban csak sata port van a 2. VGA-hoz viszont vmi ultrabay port kell -
spyduck
nagyúr
válasz istvan1226 #170 üzenetére
Nagyon sokat eladott már a partnercégünk, eddig 1 db hibás visszajelzés érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
Sapphi
aktív tag
Ha mondjuk a gépbe veszek egy 120 GB-os mSata SSD-t akkor arra is rá tudom telepíteni a Win 8-at OneKey Recovery segítségével?
-
istvan1226
csendes tag
Megjött az Y500.Eddig minden működik,remegést sem csinálja a Touchpad.
-
Danex
addikt
Akinek netán i5-ös gépe van tudna egy képet csinálni egy teljes terheléses aida-ról? (merevlemezen kivül mindennel?)
-
FCsabi24
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ha csak az egyik videókártya van benne, akkor működik a nem SLI-t támogató játékok is?[ Szerkesztve ]
-
GuB3Ra
aktív tag
-
GuB3Ra
aktív tag
-
plukacs7
aktív tag
Van egy thread unlockolt biosról
http://forum.techinferno.com/lenovo-ibm/2690-lenovo-y500-unlocked-bios.htmlSzerintem két hónap és ha fizikailag lehetséges akkor megoldják az Optimust is
''Legközelebb hozok puskát'', gondolta Stirlitz. ''Legközelebb???'', gondolta a medve.
-
GuB3Ra
aktív tag
-
conqver
aktív tag
Optibay-t lehet valahonnan szerválni hozzá?
Shadow&Dust.....
-
Danex
addikt
Valaki nem tudja, hogy az újrapasztázással ugrik a garancia?
-
conqver
aktív tag
Szevasztok!
Ma becsatlakozom én is az Y500 tulajokhoz....az lenne a kérdésem,hogy az előtelepített WIN8-at hogyan tehetem át a HDD-ről az SSD-re!
Köszönöm!Shadow&Dust.....
-
GuB3Ra
aktív tag
Gyári 16osra sehogy sem lehet.
Ha nem gyár,i akkor le kell tölteni 1 win8at és telepíted ( bios-ba integrálva van a serial szám.)Daark minimalism
-
GuB3Ra
aktív tag
Hi
[link]Létre kell hozni a program könyvtárában egy .bat kiterjesztésű file-t,majd ezt a sort/(sorokat) beilleszteni,menteni és végül futtatni.(gpuz most is 790et fog mutatni át kell váltani a sensor füllre)
nvidiaInspector.exe -setGpuClock:0,2,1100 -setMemoryClock:0,2,2500 -forcepstate:0,0
nvidiaInspector.exe -setGpuClock:1,2,1100 -setMemoryClock:1,2,2500 -forcepstate:1,0
1 kártya esetén 1 sor kell[ Szerkesztve ]
Daark minimalism
-
Danex
addikt
Milyen hőmérsékleteket értetek el a teszt alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest