Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47457) romulan


romulan
tag

Na, megjött a B650-em a Digitalkotól. T2W helyett T2P, aminek még örülök is, de ezt a típust Magyarországra nem gyártják, a kódja szerint a BENELUX államoknak készült, szlovák gyártmány.
A 32" meghatározza a panel gyártóját, AUO, a sorozat: AA01. Hogy az AA01 mit jelent pontosan és jobb-e vagy rosszabb mint pl. egy AA02, nem tudom, az orosz fórumok is csak találgatnak.
Kék EU garancia levelet adtak, ezért aztán érdemes volt kurkászni hol adnak magyar garanciát. A garancia papíron egyértelműen fel van tüntetve, hogy ki kell tölteni. Ez ugye lehetetlen az eredeti csomagolás miatt, így mellékeltek egy fecnit, mi szerint a számlával együtt kitöltés nélkül is érvényes a gyári garancia. Hmmm.
Mielőtt megvettem volna ezt a típusú TV-t, 4 helyen néztem meg a képét, 2 helyen frenetikus hatású volt, messze kiemelkedett a mezőnyből, 1 helyen nagyon jó volt, de semmi különös, 1 helyen meg pocsék, a mellette lévő B5xx is simán verte. Beállításokat, panel verziót nem néztem.
A TV teljesen zsír új, nem zúg, meglepően egyenletes a háttérvilágítás és fekete a háttér.
Képminőségben inkább nagyon jónak mondanám, a frenetikus hatás elmaradt.
De. A jó képminőség szemből csak egy szűk sávra érvényes, horizontálisan +-20, vertikálisan +-15 fokra saccolok, utána elég hirtelen váltással, mintha szürke fátyol ereszkedne a képernyőre.
A média lejátszás a WD player után inkább viccnek tűnik. Tekerni csak előre tudtam 2x sebességgel, de még jobban utána kell nézni a kezelésnek. A media player gyilkos mkv-t, amikor a sok madár repül, helyből elutasítja. Mellesleg az USB-s vinyót eddig mindig a második bedugásra észlelte (???).
Az Edimax EW7718UN Wifi-t helyből nem ismeri fel, de megcsináltam hozzá a módosított firmware-t, így már igen, de van telnetem, és lehetne NFS, Samba is, utóbbiak momentán nem érdekelnek. Rejtett wifi hálózathoz nem lehet csatlakozni (???).
Beregisztráltam a Samsung oldalán, típust nem tudtam megadni, mert T2P-t nem lehetett kiválasztani. A válaszlevélben megkaptam a 2 hónap + garanciát, meg egy azonosító kódot, amit majd a szervizesnek kell megmutatni. Remélem, nem lesz rá szükség.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.