Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47451) dabadab válasza DeniBoy (#47449) üzenetére


dabadab
titán

Nem, nekunk az lenne az erdemi valasz, ha peldaul elmagyaraznad nekunk, hogy ha barmelyik forumozo meg tudja kulonboztetni a Samsung Mo sajat garancialevelet az EU-stol (mert tokre mashogy neznek ki), akkor ezt szerinted a Samsung Mo miert nem tudja megtenni, meg hogy hol hallottal olyanrol, hogy EU-n belul vam, meg ugy egyaltalan, ezt a rengeteg odavetett felmondatodat, ami igy ranezesre mind oltari nagy kamu, barmivel ala tudnad tamasztani.

DRM is theft

(#47452) DeniBoy válasza dabadab (#47451) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

jelenleg a jegy csak egy papir amit a tv mellé csomagolnak nincsen serialhoz rendelve

ha levennél 1 garjegyet 1 mosógépről azt is kitöltik a tv-d hez

ha veszel 1 100ft samsunbg terméket ugyan olyan gart kapsz mint a 500e tv-hez

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47453) #09634560 válasza DeniBoy (#47440) üzenetére


#09634560
törölt tag

De igen,azt jelenti: hogy a speciális esetek kivételével(pl zárjegy,élőállat,energiahordozok)kivételével vám és illetékmentes. Angliábol behozni tv-t fuvarktsg. kb 350 ezer bruttó,tehát el leeht képzelni akkora tételt hogy megérje behozni.s nem Angliából,hanem a kontinensről hozatják,ami eleve kissebb fuvarköltséget jelent. Szlovákia,Lengyelország,ezek abszolut közel vannak kb 100-150 ezerböl meg lehet úszni.

(#47454) Bandus99


Bandus99
őstag

Felvetodott bennem egy otlet:

Megkeresem ki az aki itt a kozelemben hivatalosan javit garanciaban Samsung TV-t fogom a garjegyemet szamlamat besetalok hozza es megkerdem, javitja-e a TV-t vagy sem.

Na ez egy konkret eset lesz.

Mondjuk azon megint el lehetne merengeni egy ideig miert eri meg kulfoldrol behozni TVt es meg igy is jocskan a hazai arak alatt tudnak maradni.

[ Szerkesztve ]

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#47455) DeniBoy válasza #09634560 (#47453) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

igazad van

de 500e forintos tv-t is van, szerintem te se hiszed hogy egyesével csinálnak készletet maguknak

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47456) DeniBoy válasza Bandus99 (#47454) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

Szerintem megfogja javitani, de vannak modelek amikhez a samsung MO nem gyárt alkatrészt igy a szerviznek nagyon nehéz lesz rendelni

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47457) romulan


romulan
tag

Na, megjött a B650-em a Digitalkotól. T2W helyett T2P, aminek még örülök is, de ezt a típust Magyarországra nem gyártják, a kódja szerint a BENELUX államoknak készült, szlovák gyártmány.
A 32" meghatározza a panel gyártóját, AUO, a sorozat: AA01. Hogy az AA01 mit jelent pontosan és jobb-e vagy rosszabb mint pl. egy AA02, nem tudom, az orosz fórumok is csak találgatnak.
Kék EU garancia levelet adtak, ezért aztán érdemes volt kurkászni hol adnak magyar garanciát. A garancia papíron egyértelműen fel van tüntetve, hogy ki kell tölteni. Ez ugye lehetetlen az eredeti csomagolás miatt, így mellékeltek egy fecnit, mi szerint a számlával együtt kitöltés nélkül is érvényes a gyári garancia. Hmmm.
Mielőtt megvettem volna ezt a típusú TV-t, 4 helyen néztem meg a képét, 2 helyen frenetikus hatású volt, messze kiemelkedett a mezőnyből, 1 helyen nagyon jó volt, de semmi különös, 1 helyen meg pocsék, a mellette lévő B5xx is simán verte. Beállításokat, panel verziót nem néztem.
A TV teljesen zsír új, nem zúg, meglepően egyenletes a háttérvilágítás és fekete a háttér.
Képminőségben inkább nagyon jónak mondanám, a frenetikus hatás elmaradt.
De. A jó képminőség szemből csak egy szűk sávra érvényes, horizontálisan +-20, vertikálisan +-15 fokra saccolok, utána elég hirtelen váltással, mintha szürke fátyol ereszkedne a képernyőre.
A média lejátszás a WD player után inkább viccnek tűnik. Tekerni csak előre tudtam 2x sebességgel, de még jobban utána kell nézni a kezelésnek. A media player gyilkos mkv-t, amikor a sok madár repül, helyből elutasítja. Mellesleg az USB-s vinyót eddig mindig a második bedugásra észlelte (???).
Az Edimax EW7718UN Wifi-t helyből nem ismeri fel, de megcsináltam hozzá a módosított firmware-t, így már igen, de van telnetem, és lehetne NFS, Samba is, utóbbiak momentán nem érdekelnek. Rejtett wifi hálózathoz nem lehet csatlakozni (???).
Beregisztráltam a Samsung oldalán, típust nem tudtam megadni, mert T2P-t nem lehetett kiválasztani. A válaszlevélben megkaptam a 2 hónap + garanciát, meg egy azonosító kódot, amit majd a szervizesnek kell megmutatni. Remélem, nem lesz rá szükség.

[ Szerkesztve ]

(#47458) zack válasza DeniBoy (#47456) üzenetére


zack
nagyúr

Már ne is haragudj, de össze-vissza beszélsz folyamatosan, és csak hergeled a többieket (engem is) hülyeségekkel. :( :(((

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#47459) DeniBoy


DeniBoy
aktív tag

t2p c+ kártyafoglalatú
t2w magyar c kártyafoglalatu ergo c+ kártyafoglalat
nincs Magyarországon csak ott ahonan olcson behozták

romulan az élő példa

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47460) koliz1


koliz1
tag

Sziasztok van még egy sztorim , nem most történt 4 éve kb vásárló be ballag hozzánk és nevetve meséli ausztriában vett egy Phillips LCD-t és mien olcsón gondolom azt várta majd megdicsérjük mien jó üzletember mert akkor 1 milla körüli Abilight Lcd-t megvette kint 100000
Ft al olcsóbban , a második mondata az volt adjunk neki egy garancia levelevet mert az osztrák azt mondta menjen be az első boltba ahol phillipset árulnak ott majd adnak ö nem tud adni , most már mi nevettünk rakta menyire bepalizták mert bizony ö garancia nélkül vett egy tv-t amit se javitani se kicserélni nem fog senki , megkértem fogja meg magát és ballagjon tovább mert ebben az életben tőlünk semmi féle garancia levelet nem fog kapni és ha baja van menjen Austriába.

Ezt egyébként sok h..... magyarral eljátszották kint mert a garanciát le lehet alkudni .

üdv:koliz

(#47461) #09634560 válasza DeniBoy (#47455) üzenetére


#09634560
törölt tag

Félreértettél:ez egy rakományra vonatkozik!Pl 50db fér el szabályok szeritn rakva az automata mosógépből.Lcd-tv-t nem tudom de biztos több (pl állitva,max 3 sor magasan,raklapra dobozolva,20 raklap fér 1 rövid féltengelyesre.

[ Szerkesztve ]

(#47462) DeniBoy válasza zack (#47458) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

Ez itt tény

t2p c+ kártyafoglalatú
t2w magyar c kártyafoglalatu ergo c+ kártyafoglalat
nincs Magyarországon csak ott ahonan olcson behozták
romulan az élő példa

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47463) DeniBoy válasza #09634560 (#47461) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

és ez mind áfa és vám mentes ?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47464) #09634560 válasza DeniBoy (#47463) üzenetére


#09634560
törölt tag

Vámról volt szó,áfárol nem.
Áfa a fuvarköltséget is terheli,ameennyiben nem saját cég végzi!

[ Szerkesztve ]

(#47465) dabadab válasza DeniBoy (#47463) üzenetére


dabadab
titán

Az EU-n belul minden vammentes, az afamentesseggel meg csak te kavarsz, de egyebkent nem azonos orszagban levo EU-s cegeknek nem kell egymasnak AFA-t fizetni, ezt pl. konkretan tudom, tekintve, hogy ilyen szamlakat en is szoktam irni meg kapni is.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#47466) DeniBoy válasza romulan (#47457) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

zsír a tv

lehet rá rakni böngészöt ,egeret, billt is

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47467) gombos82 válasza DeniBoy (#47395) üzenetére


gombos82
csendes tag

A TVSTORE-nál Magyar hologramos gyári garanciát adnak 2+1 év.. hologramos. hátulján a magyar 80-as számmal és elérhetőséggel.. beregisztráltam és elfogadta a rendszer a TV-t..

Sanyi

(#47468) DeniBoy válasza dabadab (#47465) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

Láttam frankó cikket irtál a hdmi-ről tuti!

Nem is értem miért kellett az 1.4 bevezetni most

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47469) reks válasza DeniBoy (#47412) üzenetére


reks
csendes tag

Igy van, de mindenki csak a saját bőrén tapasztalja meg akkor fogja elhinni !!!

Nekem volt szerencsé(tlensége)m a Saturnban vásárolni Samsung B7000-est (és visszavinni), majd ezután webshop-ból Samsung B750-est venni.
Mindkét helyen pontosan ugyanolyan garanciajegyet kaptam.

(#47470) Fidel76 válasza DeniBoy (#47468) üzenetére


Fidel76
tag

Szerintem képzavarba vagy, esetleg valamelyik üzlet embere.
1. Euronicsba van pont az, hogy használt tv-t adnak el újként vagy rosszat és utána rádfogják, hogy te rontottad el. 2 példa itt is van a forumon amikor törött kijelzős tv-t adtak el neki és ugye ott helyben nem tesztelték le, másik meg hazament és szervizmenübe látta, hogy már ment a tv elég sokat(ebből lehet több írás is van itt). Plusz még a homáron is vanna beírások ezzel kapcsoaltban. Iternetes vásárlásnál meg nyugodtan visszaküldheted ha már ment a tv és ezt meglehet nézni gyorsan a futár mellett és akkor át se kell venni.
2. EU-n belül nincs vám + áfa kivétel a cigi,alkohol és a kábítószer mert ezeket minden tagállam maga szabályozza. Angliából nyugodtan rendelhetsz 1 kamion tv-t. Itt megemlíteném, hogy vannak is ilyen fuvarozó cégek akik kimennek angliába és a házadhoz viszik. Miért nincs vám + áfa? Ha más EU tagországba vásárolsz akkor az áfát is ott fizeted be pld angliába az áru mellé oda van írva, hogy áfával(vat) együtt.
Ha rendszeresen,nyereségvágyból,stb a kamion tv-t el akarod adni akkor adózni kell utána bizonyos %-ot, viszont ha én magamnak akarok 1 kamion tv-t akkor a tv-k kinti ára + szállítási költségen kivűl semmi más költségem nincs.
Ebay és vaterás tapasztalatokkal mondom ezt. Ugyanis én elötte elolvastam az ide tartozó jogszabályokat.
3. Samsung Mo.meg köteles az EUban vásárolt termékekre garanciát vállalni. 2009 azthiszem nov. vagy dec.-ig trükköztek ezzel utána be is ismerték. Elötte rengeteg embert szivattak ezzel. Sőt ha 10kg-nál nehezebb a termék ők kötelesek elvinni.

[ Szerkesztve ]

(#47471) rucinho


rucinho
tag

Hello!
Vakin van valamilyen tapasztalata erről a tv-ről?

Samsung UE40B7000

(#47472) dabadab válasza rucinho (#47471) üzenetére


dabadab
titán

Van, egyebkent meg tudom javasolni a kereso hasznalatat ;)

DRM is theft

(#47473) Khelben válasza gombos82 (#47467) üzenetére


Khelben
nagyúr

Tvstore: " A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta."

Oké, hogy törvényellenes, de kinek hiányzik a vita, a pereskedés?

(#47474) reks válasza Khelben (#47473) üzenetére


reks
csendes tag

Tvstore: " A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta."
Oké, hogy törvényellenes, de kinek hiányzik a vita, a pereskedés?

Nem tisztem megvédeni a TVStore-t, de hívd fel őket, és elmondják hogy 3 napig a felbontott csomagolás megtartása mellett a tévét probléma esetén rögtön kicserélik.

Ami pedig a bontatlanságra vonatkozik, az csak a kormányrendelet szövegében is foglalt kivételekre (már megkezdett szolgáltatás, romlandó árú, szoftver, hang- és képfelvétel, magazin, szerencsejáték) igaz. És ezekre érthető is.

(#47475) DeniBoy


DeniBoy
aktív tag

Érdekesség

Az új Samsung led tv-k 1cm alatt vannak és a talpukban vannak a csatik
elég klasszak

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47476) BBéci válasza rucinho (#47471) üzenetére


BBéci
titán

Szerintem a jelenleg kapható egyik legjobb LCD tévé. 2 hónapig teszteltem/használtam, minden ismerősömnek azt ajánlom.
Olvasd el a geeks.hu tesztjét és a Sztereóban megjelent cikket!

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#47477) zack válasza Fidel76 (#47470) üzenetére


zack
nagyúr

Jah...köztudott hogy pár bolt, és tv gyártó is, "gerilla politikát" folytat a fórumokon. Konkrétan a Samsung-ról tudom hogy mindent bevetnek, hogy több tv-t adjanak el, de gondolom a többi gyártót sem kell félteni.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#47478) dabadab válasza reks (#47474) üzenetére


dabadab
titán

"elmondják hogy 3 napig a felbontott csomagolás megtartása mellett a tévét probléma esetén rögtön kicserélik."

Ennek semmi koze az elallas jogahoz, ami egyreszt nyolc nap, masreszt nem kell hozza problema.

"Ami pedig a bontatlanságra vonatkozik, az csak a kormányrendelet szövegében is foglalt kivételekre (már megkezdett szolgáltatás, romlandó árú, szoftver, hang- és képfelvétel, magazin, szerencsejáték) igaz."

Ilyet egyreszt nem is igazan forgalmaznak, masreszt meg egyaltalan nem ezt irjak, egy darab altalanos elutasitas van, bazira kiemelve.
Egybekent a "torveny altal javasolt garancia" is nagydijas kifejezes :)

Ilyen sunyi alakokkal nem kell uzletelni, vannak normalis kereskedok is.

DRM is theft

(#47479) rucinho válasza BBéci (#47476) üzenetére


rucinho
tag

Köszönöm a segítséget!

Neked is dabadab,de azért ne szójjá be!! :B

(#47480) Khelben válasza dabadab (#47478) üzenetére


Khelben
nagyúr

Ilyen sunyi alakokkal nem kell uzletelni, vannak normalis kereskedok is.

De hol? Mert ezek szerint boltban sem lehet vásárolni meg webshopban sem. Gyártsak magamnak tv-t? :F

(#47481) dabadab válasza Khelben (#47480) üzenetére


dabadab
titán

Ize, webshopbol meg boltbol is egynel tobb van :)

DRM is theft

(#47482) Cyrin


Cyrin
addikt

Hát ez az új E széria a Sony-tól külsőre elég nagy visszalépés a régi E szériához képest aminek legalább volt stílusa. Az alján lévő csík is csak egy gagyi műanyag ráragasztás.

(#47483) gombos82 válasza Khelben (#47480) üzenetére


gombos82
csendes tag

Szerintem mindegy hol veszed meg, ha elromlik 3 napon belül visszaviszed ha rossz vlami ennyi, ha nem akkor meg garanciába javítják majd később.

Elállási joggal kapcsolatban:
Itt midnen fórumozó, vásárló azt mondja,h előtte utána néz, megnézi több helyen stb... akkor mi a fenéért godnolná meg magát 8 napon belül csak úgy???

Persze jó dolog ez, de ezért +20 ezrekkel nem veszem meg olyan boltba ahol ezzel élni lehet stb.

Sanyi

(#47484) Khelben válasza dabadab (#47481) üzenetére


Khelben
nagyúr

Ezért kérem, hogy soroljatok megbízható webshopokat meg megbízható üzleteket.

(#47485) MCkey válasza Khelben (#47484) üzenetére


MCkey
csendes tag

Ez az infó nekem is hasznos lenne. :R

(#47486) #09634560 válasza MCkey (#47485) üzenetére


#09634560
törölt tag

Ez az oldal hasznos,mert ha beirjátok a tipust,akkor oda irányit,ahol a bolt van és válogathattok is. Jó böngészést!Én elönybe tenném:panashop,edigital,digitalko pcdream. De ez az ÉN véleményem,ez mindenki maga tudja,hiszi

[ Szerkesztve ]

(#47487) stimea


stimea
tag

Annyi szó esett az üzemidőről! Hogyan lehet ezt megnézni az LE 40B650T2W tv-n?
:F

(#47488) stimea válasza Khelben (#47484) üzenetére


stimea
tag

Mi a PC-Dream-től vettük, 2 nap múlva hozták, beállították, számlát írtak, pecsételtek, holis samu gari, nem kellett az ajándék scart kábel semmihez- adtak még egy HDMI-t. Így lett 2 HDMI +1 USB hosszabbító. Reg, retúr mailka fél óra múlva. OK! :C

[ Szerkesztve ]

(#47489) BBéci válasza stimea (#47487) üzenetére


BBéci
titán

A szervizmenüben tudod megnézni az üzemidőt. Annak előhívásárol volt már szó, nem jegyeztem meg, a kereső biztosan segít.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#47490) Khelben válasza stimea (#47488) üzenetére


Khelben
nagyúr

Kalocsa már majdnem 400 km tőlünk, pedig jól hangzik.

(#47491) adriankoooo


adriankoooo
senior tag

Erositsetek mar meg, hogy ha kerem a boltot, hogy NE allitsak ossze, akkor nem fogjak osszerakni..

(#47492) DeniBoy válasza BBéci (#47489) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

Vigyáz mert a szervízmenüben kinyirhatod a tv-t

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47493) adriankoooo válasza adriankoooo (#47491) üzenetére


adriankoooo
senior tag

Lemaradt a lenyeg: amennyiben hozza a TV-t a futar/ vagy aki hozza. :)

(#47494) stimea válasza DeniBoy (#47492) üzenetére


stimea
tag

Nem akarok semmit sem állítani!!
Idáig jutottam:

(#47495) DeniBoy válasza stimea (#47494) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

Control->Sub Option->Panel Display Time

Ez egy slovák tv amit a magyar piacra csináltak :)
és a legújabb firmware van rajta t2w sorszám vége

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47496) #09634560 válasza Khelben (#47490) üzenetére


#09634560
törölt tag

Egyik fórumozó debrecenben vett tévét tőlük. Azt irta:nem volt semmi probléma.

(#47497) stimea válasza DeniBoy (#47495) üzenetére


stimea
tag

Köszönöm :))
Sikerült.

[ Szerkesztve ]

(#47498) DeniBoy válasza stimea (#47497) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

ok 89 óra

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#47499) emre33 válasza stimea (#47497) üzenetére


emre33
addikt

24Px4 supportról érdekes a neten senki nem tud semmit...

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#47500) DeniBoy válasza emre33 (#47499) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

és a 7.2 tegnap néztem és nem értem miért jó a stereo sub :W

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.