- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Jó napot!
Idejét sem tudom mikor jártam erre utoljára. Jó sok mindent írtatok, és készítettetek.
Végigolvasgattam a LED-es hsz-kat, mert tegnap belémvillant a felismerés.
Nem találtam hasonlót, máshol sem.Az elképzelésem: eddig próbálkoztatok már "táblát" építeni LEDből, meg egy db LEDes is született... Mindkettőben van buktató.
Én arra gondoltam, hogy mi lenne ha, csak egy sor lenne kiépítve, vízszintesen az LCD teljes hosszában, a függőlegest tekintve középen, és egy Fresnellel (nem a hagyományos) párhuzamosítva a széttartó nyaláb.
Ehhez olyan fresnel kéne, ami csak az egyik tengelyére funkcionál (sajna nemtom, hogy hívhatják),ezzel az egymás mellett lévő ledek nem "zavarnák" a másik fényét.
Készítettem is egy hevenyészett rajzot:
Kérlek nézzétek el a minőséget, és a hiányosságot (laptoppal, win-paintben csináltam az egészet)
nagy mérethez katt a képreSzerintetek életképes lehet az ötlet, vagy a nagyobb, mint egy darabszámú LED miatt ebben az esetben nem foltosadna, hanem sávosodna a kép?
Az viszont igaz, hogy az 1 LEDhez képest sokkal nagyobb fénye lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest