Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achilles209

tag

válasz hankpoke #1413 üzenetére

Gondolom azért próbálkoznak ezzel a teknolodzsival, mert meg lehet oldani, hogy ne fogyasszon sokat. Ez olyan, mint az MP3 lejátszás polifónikus hangszórón, sokáig bírja, mégis szól... Plusz egy 0.5"-os kijelzőnek nem is kell sok fény, de ez már egy másik fórum lesz. :)
    Igazából nem tudom, mire lesz jó, talán arra, hogy megint mindenki vegyen új bobilt, mer ezzel lehet villogni, hogy nekem ilyenem is van, nameg suliban jó móka lehet filmet nézni a tanárnő hátán :D Vagy meg akarsz mutatni egy jó videót a haveroknak, nem kell körbeülni a telót, vagy körbeadni, hanem kinyomod a falra, használható, de csak azért nem vennék új telefont, mert ilyet is tud...
    Na mindegy, ez nem éppen témábavágó dolog.

Szétkaptam a monitort, tökéletes, ma a kereten fogok dolgozni. Az a baj, hogy elszámoltam magam, és a monitor kerettel együtt 36 centi, a doboz szélessége pedig 35. Úgyhogy asszem a monitort simán bemarom a doboz oldalába, az tartani fogja, mint a beton. Van valakinek ötlete, hogy hogy csináljak keretet? Csapos? Te hogy oldottad meg?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés