Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23582) D4v3


D4v3
őstag

Hello!

Fotós ismerősnek keresnék külső vinyót, MAC laptopja van és ehhez keresne egy min. 4 terrás HDD-t, amit hordana magával rendszeresen, ha csak laptopon retusálna, amikor nem a studióban van éppen. Tehát valamilyen strapabíróbb kéne, de arra is gondoltam, hogy az is megoldás talán, ha vesz rá pár ezerért egy külső gumis tokot is. Igazából nyitott mindenre.
Köszi előre is!

(#23583) cigam válasza D4v3 (#23582) üzenetére


cigam
félisten

Pontosan milyen gép/csatlakozó? Merthogy a Thunderbolt kapcsolat a leggyorsabb, és a legdrágább. Aztán van az USB, amiből lehet sima A, vagy C.

Plusz itt jobbra van a link a "külső merevlemezek" topikra.

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#23585) King Unique válasza D4v3 (#23582) üzenetére


King Unique
titán

Lásd pl. ennél és ennél a korábbi esetnél leírtakat Machez való külső merevlemez ügyben, + ha az egyes külső hatásoknak jobban ellenálló 2,5"-os - olyan fizikai méretűt + ahhoz egy hordozótokot célszerű venni hordozáshoz, meg laptop, illetve MacBook mellé pont praktikus és 5 TB-ig opció - modell kell, akkor egy másiknál leírtakat.

A MacBook pontos típusát és hogy azon milyen fizikai csatlakozók vannak valóban nem említetted, de feltételezhetően vagy (Thunderbolt 1 / 2 és) USB 3.0 Type-A (USB-A), vagy Thunderbolt 3 alapon Type-C (USB-C), ahol egy másik válaszban a Type-C / USB-C csatlakozás megvalósítási lehetőségei is részletezve vannak. Meg külső HDD alapon nyilván bőven elég az USB 3.0 Type-A/C megoldás és nem kell USB 3.1/3.2 vagy Thunderbolt 3 (mondjuk amúgy is kevésbé van olyan), a gyorsabb szabványoknak a külső SSD-knél van értelme, azok tudják kihasználni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.