Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Ha mindössze 65 kilót nyomsz és Dubai tükörsima útjain rollerezel, akkor elérhető a 20 km-es hatótáv. De ez is csak a leglassabb 15km/h-s módban, ahol olyan lomha a roller, hogy egy nyugdíjas néni is lenyom biciklivel.
Itt egy video a hatótávjáról. Az arcnak érdemes megnézni a többi videóját is, mert sok érdekességet mesél el az ES2-ről.
Én vagyok a másik ES2 tulaj a fórumból, nekem a közepes 20km-es módban már 12 km után lemerült, bár sok a rossz és emelkedős útszakasz és kb 75-80 kilót kell cipelnie.
Pár napja frissítettem a firmware-t és úgy tűnik, hogy sokkal jobb lett a hatótáv, tippre így már 18 km-t el fog menni 20km-es módban.
Sok tapasztalatom nincs a rollerrel, mert csak 250 km-t mentem vele eddig, ezalatt mindössze a csavarokat kellett utánhúzni, mert a rossz utakon folyamatosan kilazulnak. Nálam már az első gurulás óta zörög a fellépő ez is egyedi hiba mert a fórumtársnál nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parfüm topik
- VR topik
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Itt egy