Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Ha mindössze 65 kilót nyomsz és Dubai tükörsima útjain rollerezel, akkor elérhető a 20 km-es hatótáv. De ez is csak a leglassabb 15km/h-s módban, ahol olyan lomha a roller, hogy egy nyugdíjas néni is lenyom biciklivel.
Itt egy video a hatótávjáról. Az arcnak érdemes megnézni a többi videóját is, mert sok érdekességet mesél el az ES2-ről.
Én vagyok a másik ES2 tulaj a fórumból, nekem a közepes 20km-es módban már 12 km után lemerült, bár sok a rossz és emelkedős útszakasz és kb 75-80 kilót kell cipelnie.
Pár napja frissítettem a firmware-t és úgy tűnik, hogy sokkal jobb lett a hatótáv, tippre így már 18 km-t el fog menni 20km-es módban.
Sok tapasztalatom nincs a rollerrel, mert csak 250 km-t mentem vele eddig, ezalatt mindössze a csavarokat kellett utánhúzni, mert a rossz utakon folyamatosan kilazulnak. Nálam már az első gurulás óta zörög a fellépő ez is egyedi hiba mert a fórumtársnál nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt egy