Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Ha mindössze 65 kilót nyomsz és Dubai tükörsima útjain rollerezel, akkor elérhető a 20 km-es hatótáv. De ez is csak a leglassabb 15km/h-s módban, ahol olyan lomha a roller, hogy egy nyugdíjas néni is lenyom biciklivel.
Itt egy video a hatótávjáról. Az arcnak érdemes megnézni a többi videóját is, mert sok érdekességet mesél el az ES2-ről.
Én vagyok a másik ES2 tulaj a fórumból, nekem a közepes 20km-es módban már 12 km után lemerült, bár sok a rossz és emelkedős útszakasz és kb 75-80 kilót kell cipelnie.
Pár napja frissítettem a firmware-t és úgy tűnik, hogy sokkal jobb lett a hatótáv, tippre így már 18 km-t el fog menni 20km-es módban.
Sok tapasztalatom nincs a rollerrel, mert csak 250 km-t mentem vele eddig, ezalatt mindössze a csavarokat kellett utánhúzni, mert a rossz utakon folyamatosan kilazulnak. Nálam már az első gurulás óta zörög a fellépő ez is egyedi hiba mert a fórumtársnál nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Programozás topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt egy