Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Beszéltél, de minek?! Mert egyrészt nem nevezted meg, másrészt meg csak trollkodtál volna. Inkább oxitocin menj, aztán rollerezz egyet a helcsi körül
Azon meg ne hörögj, hogy baromira jól jöttem ki anyagilag a dologból... és hiába írtad, hogy kunyeráltam a kínaiaktól, mert egyáltalán nem. Leírtam a gondomat, elküldték a dolgokat. Ennyi és nem több, arról, hogy más leírta a gondját (szintén szétázott neki, és nem kapott sem motort sem mást az ECU-n kívül, meg legyen az ő dolga), aztán kapott egy ECU-t annak így járás a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azon meg ne hörögj, hogy baromira jól jöttem ki anyagilag a dologból... és hiába írtad, hogy kunyeráltam a kínaiaktól, mert egyáltalán nem. Leírtam a gondomat, elküldték a dolgokat. Ennyi és nem több, arról, hogy más leírta a gondját (szintén szétázott neki, és nem kapott sem motort sem mást az ECU-n kívül, meg legyen az ő dolga), aztán kapott egy ECU-t annak így járás a neve.