Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Múlt héten Barcelonában nyaraltam, hát nem kicsit irigykedtem az ottani közlekedésre. Az egy dolog, hogy milyen a tömegközlekedés (rengeteg metró, busz, olcsó jegy), de hogy minden második utcában van bicikliút az valami elképesztő. Elég sokan bicikliztek, de ami megdöbbentett hogy mennyivel több elektromos roller van. Kb minden harmadik ember M365--on meg ES2-ön ment és láttam jópár Joyort is. (komolyabb darabokból nem láttam sokat, láttam pár Zero 10x-et és Dualtront).
Bérelhetőből is volt vagy 4-5 cég, én csak a Bird-ös M365-öt próbáltam ki. Végtére nem voltam meglepődve hogy ennyi roller van, autós forgalom alig, a biciklis és gyalogos infrastruktúrát össze se lehet hasonlítani a budapestivel. Bakker én itt bármikor megyek bringával vagy rollerel konkrét halálfélelmem van szinte folyamatosan... Nincs hely, bringás sáv alig, ami van annak is jórésze életveszélyes, parasztok/idegbetegek az autósok és a bringások is... : /
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest