- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- New Game Blitz - 2024
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz PociAti #29303 üzenetére
"Pl. nincs az a hányingerkeltő remegés a képben. Még ha valaki úgy érzi, hogy menet közben a szemgolyója nem is remeg, a sisakra tákolt csőkamera végén lévő lencse csak beremeg."
Egy menetrögzítő kamera, és egy akció/sportkamera célközönsége teljesen más.
Míg az utóbbit "élvezet" megosztására (
4-8K-ban*), addig az előbbit bizonyításra tervezték, jó esetben.Menetrögzítőssel szemben kisebb az elvárás, kb. annyi, hogy le lehessen olvasni egy rendszámot, közlekedési táblákat/jelzéseket, és azt, hogy ki-mit csinált/nem csinált adott helyzetben.
Úgy vélem nem kihagyhatatlan feltétel a hányingerkeltő remegésgátló a kamerában, ha úgyis csak akkor lesz nézegetve a felvétel, amikor helyzet van.
Ha ezeknek a fenti feltételeknek egyébként megfelel, akkor lehet észszerűsíteni/olcsósítani.
" GoPro sem véletlenül lapos kialakítású, és mellkasi kameraként használva még kevésbé veszi át a rezgéseket."
Tele van a YT sisakkamerás felvételekkel, ezek szerint akkor mindenki hülye, aki nem mellkaskamerával dolgozik.
Értem én hogy bukóellenes vagy, ezt már párszor közzétetted, de ez megint pont nem jó érv bukóviseléssel szemben.
Arról nem is beszélek, hogy ezek mellkas kamerák, hogyan vannak rögzítve az ember testére.
Rollerezés/motorozás közben a sofőr ritkán hadonászik a feje felett.
A hevederes megoldás biztosan zavarna a motorosdzsekim zippzárjainak, zsebeinek használatában, szóval macerás, körülményes a használta, ha meg nem hevederes, hanem klipszes, tartanék attól hogy elhagyom a drága jószágot...
Szerintem.
=====================================================
OK. Valakinek van olyan ötlete, hogy mit vegyek, ami nem kerül egy vagyonba és felvehetem vele azt, aki "meg akar ölni" az utakon?Kicsi, könnyű, belső akkumulátoros. Nincs szükség kijelzőre, GPS-re, vízállónak sem kell feltétlenül lennie, szerintem.
Rázkódásvédelem sem igazán kell, YT felvételen láttam hogy nem rázkódik a felvétel, Dualtron Citym meg nem hétköznapi abból szempontból hogy nem rázkódik jobban mint az a kocsi amivel ezt felvették.
720p-30FPS már elég, de az éjszakai felvételen azért legyen normálisan olvasható egy rendszám.
[ Szerkesztve ]
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tőzsde és gazdaság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 10
- Politika
- Apple asztali gépek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest