- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT #24460 üzenetére
Teszteltem őket, megvettem belőlük használt példányokat, és kipróbáltam őket, majd rövid idő után túladtam rajtuk. (Így nem került pénzbe.)
Nem egy nagy "teszt", de pár nap alatt ki lehet próbálni, h hogy megy fel az általam használt emelkedőn, illetve a szomszéd Kertvárosig épített vadiúj, szinte teljesen sík bicikliúton hányszor tudok nyélgázon oda-vissza elmenni vele.Ez a legutóbbi F2:
Illetve szinte mindegyik elterjedtebb modellből van valakinek az ismeretségi körömben, így nem nagy kunszt azokat is kipróbálni, amit nem vettem meg.
Épp ezért merem kijelenteni, h a 300, 350, 400, 450W-os Xiaomik, ill. Segwayek hogyan viselkednek 10%- os emelkedőn. Vagy pl a 350W-osnak titulált Aovo és társai... :/
D38, F25, F30, F40, F65i, F2, F2 Plus, F2 Pro, G30, G2, 1S, Mi 3, Pro 2, 4 Pro, Neon Lite modellekkel mentem már. Meg pár Xiaomi klónnal, Aovo, meg nem tudom még mik. Kugookkal is, de azokat nem tudom milyenek voltak.
A 350W-ot tartom vízválasztónak, de ez nagyon függ a felhasználó súlyától, nem mindegy, h 70, vagy 80 kilót kell a rollernek felfelé vinnie, hamar elkezd csökkenni felfelé haladva a sebesség, mihelyst 10 kilóval többet kell vinnie a rollernek, míg sík terepen nem venni észre különbséget.
Jobb lenne, ha Newtonmétert is megadnának a gyártók, nem csak Wattot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest