Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bareszotron
aktív tag
-
ricszol
csendes tag
Az nem hátlap hanem a keszulekház maga/midsystem
-
.Szaki.
addikt
Hogyha az IOS kevesebbet fogyaszt, attól még mi tartja őket vissza abban hogy nagyobb akkut rakjanak bele?
(Nem air)Ja, hogy ezért van a Max?
Mint ahogy a sima iPhonban is csak 60Hz van, hogy a Pro-t vegyék?Hely?
-
Bareszotron
aktív tag
Hogyha az IOS kevesebbet fogyaszt, attól még mi tartja őket vissza abban hogy nagyobb akkut rakjanak bele?
(Nem air)Ja, hogy ezért van a Max?
Mint ahogy a sima iPhonban is csak 60Hz van, hogy a Pro-t vegyék? -
GoldhandRent
őstag
Igaz, de az átlag nem fogja kímélni, csak azért, hogy kihúzza vele a napot.
nekem se szimpi a méret (monjuk az egész koncepciónak nem látom értelmét), de még nem temetném
nekem a gyári 3095mAh 4 évesen simán kihúz egy napot, sosem kell aggódnom, hogy lemerül. ha alacsonyabb a fogyasztás, akkor nincs mitől félni
átlag iphone usernek mondanám magam, napi 4 óra kijelződiővel (utolsó 10 nap átlaga). annyi, hogy nem játszok telefonon
-
kbyte1024
veterán
2014 márciusban 3200mAh akkus telefont vettem, akkor ez a legnagyobbak között volt (méretben is xd)
5.5" 9.5mm vastagság2022-es SE-ben 2018mAh
13 pro-ban (amit most is használok) 3095mAh
a 16e-nek már 4ezres telep jutott
-->> ha kevesebb a fogyasztás, mint a 13pro-nak, (miért lenne több?) akkor simán jó. Az első évben 2 napot bírt normál-intenzív használattal
EDIT: nem a méret a lényeg, hanem hogymilyen büdö--hogyan használják!
Látod a kolléga megos válaszolta
-
Schafranek
aktív tag
2014 márciusban 3200mAh akkus telefont vettem, akkor ez a legnagyobbak között volt (méretben is xd)
-->> ha kevesebb a fogyasztás, mint a 13pro-nak, (miért lenne több?) akkor simán jó. Az első évben 2 napot bírt normál-intenzív használattal
Igaz, de az átlag nem fogja kímélni, csak azért, hogy kihúzza vele a napot.
-
GoldhandRent
őstag
-
janeszgol
félisten
-
Luck Dragon
támogató
-
cs.zs.
veterán
-
janeszgol
félisten
Aki Airt vesz és vesz hozzá tokos akkut az hülye.
-
Schafranek
aktív tag
-
Oldman2
nagyúr
A vékony kivitel oltárán feláldozták a jó üzemidőt.
Ami nem csoda, a jelenlegi akku technológia ismeretében.
Vagy vékony, vagy vastag.
Utóbbi esetben van normális akku kapacitás. -
kbyte1024
veterán
A vékony kivitel oltárán feláldozták a jó üzemidőt.
Oké de láttunk már erre ellen példát is bőven nem? Azért ez a 2900 mégiscsak nonszensz...powerbankkal fognak mászkálni a usernek?
-
Schafranek
aktív tag
-
kbyte1024
veterán
Én az androiddal vagyok igy...
Világos
de azért egy ilyen csepp aksit beletenni?pont hogy a 6-7000 felé kéne tendálni. -
Schafranek
aktív tag
-
Schafranek
aktív tag
,,...állítólag 2900 mAh-s kapacitású akkumulátorral kell beérje."
Az alma arra húzza 2900 x-or, amira én gondolok.
-
kbyte1024
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
kbyte1024
veterán
az iPhone 17 Air állítólag 2900 mAh-s kapacitású akkumulátorral kell beérje.
-Ez nagyon kevés .Atya ég. .........
-
Luck Dragon
támogató
az iPhone 17 Air állítólag 2900 mAh-s kapacitású akkumulátorral kell beérje.
-Ez nagyon kevés .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB, akku: 100%, szép állapotban
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB, akku: 98%, szép állapotban
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit 3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey OLED G8 G85SD monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case Sapphire Glass Karcmentes 91% akkumulátor 2027.04.09-ig garan
- Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 FORMULA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
életemben egyszer próbáltam ki egy iPhone 8-at. Soha többet