- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eldenisa
csendes tag
Első napi tapasztalatok a kukirin g2 max-al,
Vasárnap rendeltem geekbuyingról, ma (szerda)délben megjött, gyorsan kiküldték a lengyelek.
120 kg vagyok, alapból kb félig volt feltöltve az akku, mentem vele gyorsan 22km-t 40-45km/h-val (ígért 55 az gondolom ilyen 150 centi magas 60 kilós kinaival jön össze), bár az is igaz, 1km kb toltam homokban tanyáról rossz fosóhomokon, az a 31 kilós rollerrel, ha nincs első kerék meghajtás, elég nehéz...
Meg vagyok elégedve vele, úthibákat nagyon szépen elnyeli a lengéscsillapítás, illetve a levegős kerekek, kézikönyben nem találtam ajánlott guminyomást, mennyi lehet az ajánlott? Belső gumi tömlő nélküli kerekei vannak.
Egy dolog nem tűnik csak elég jónak, az index, nem bíznám rá az életem, oké villog, elől hátul, de nem tűnik túl látványosnak. Elsőre nem recseg, nem ropog, a váz, rugózás is jó, kijelző könnyen szögbe állítható és még verőfényes napsütésben is jól olvasható volt.
Hozzá kapott zseb szerszámos készlet mindenhez ad eszközt ami a rollerem van és meghúzható, a kis kézipumpa is jónak tűnik, egyedül az ülést nem próbáltam még.
Kis pálcika kugoo s1 pro dualról a váltás egy másik dimenzió.... Bár az is igaz, abba annyi kakaót raktunk DigitXT kollégával, hogy indulásnál meg velem is megemelte az első kereket, itt azért finomabb az indulás, de 300 000 forintért elsőre jónak tűnik ez a vétel.Ui,: aztán lehet egyszer beverem a fejem és nézek egy duál motorvezérlőt, kijelző úgy is tudja mutatni, hogy single vagy duál meghajtás, még egy jó 1000W motort előre is
, de most még biztos nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Futárcégek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest