Új hozzászólás Aktív témák

• maxxenergie

senior tag

válasz Peaceliker #20608 üzenetére

Köszi nektek !

Szétnézek de jobb lenne egy ÚJ ...xiaomi ninebot EZ lenne az ... 250W és 100Kg ha nem melyikra gondoltál ?

Hol van ilyen itt Aprón ... Illetve nyilván ebben az esetben csak Pesti személyes átvétel játszana vagy Pest megye...

Pociati : Én a tömör gumik miatt nem választanám egyiket sem! -- Más meg eztajánlja jobb meg nem lukad ki levegős meg kényelmeseb jobban veszi úthibákat -- Igen ez is egy kérdés de olcsó kategóriások amiket említettem mondjuk mind tömör...
    Árukereső alapján SENCORT elég sokan megvették...

Azt se tudom már melyiken van lengés csillapító mert valamin olvastam tesztben láttam valamelyiken nem de gondolo

Mási kérdés xiaomi rollerek nagy része 100KG-ig van már ami nem 200K++ kerül

Noname meg 120KG mondjuk engem alkalomszerűen elvinne egy papíron 100KG márkásabb Roller is ... :F vagy ezek kőbe vésett szabályok 115KG vagyok cca... de én mondjuk 20%-ban see használnám... Főleg gyerek 40 Kg meg asszony 75 KG... de néha mennék vele namármost ha 100KG akkor ez is kuka...

Mert ami meg "Prémiumban elérhető kinyitnám a tárcát az meg mind 100Kg volt... :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés