- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Peaceliker #20608 üzenetére
Köszi nektek !
Szétnézek de jobb lenne egy ÚJ ...xiaomi ninebot EZ lenne az ... 250W és 100Kg ha nem melyikra gondoltál ?
Hol van ilyen itt Aprón ... Illetve nyilván ebben az esetben csak Pesti személyes átvétel játszana vagy Pest megye...
Pociati : Én a tömör gumik miatt nem választanám egyiket sem! -- Más meg eztajánlja jobb meg nem lukad ki levegős meg kényelmeseb jobban veszi úthibákat -- Igen ez is egy kérdés de olcsó kategóriások amiket említettem mondjuk mind tömör...
Árukereső alapján SENCORT elég sokan megvették...Azt se tudom már melyiken van lengés csillapító mert valamin olvastam tesztben láttam valamelyiken nem de gondolo
Mási kérdés xiaomi rollerek nagy része 100KG-ig van már ami nem 200K++ kerül
Noname meg 120KG mondjuk engem alkalomszerűen elvinne egy papíron 100KG márkásabb Roller is ...
vagy ezek kőbe vésett szabályok 115KG vagyok cca... de én mondjuk 20%-ban see használnám... Főleg gyerek 40 Kg meg asszony 75 KG... de néha mennék vele namármost ha 100KG akkor ez is kuka...
Mert ami meg "Prémiumban elérhető kinyitnám a tárcát az meg mind 100Kg volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI FPV Remote Controller 2
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged