Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
válasz
Nordik
üzenetére
Igen ennyit számít a súly én dupla annyi vagyok mint a párom és neki hozza a 20km es hatótàvot simán sőt lehet több is van benne ő közepes módban megy vele én nem mindig de elég hamar merül alattam sőt ha lemegyek a töltés a felére akkor gyengébb is kettes töltés fele meg van amikor 15 el megy csak alattam szóval nekem elég gyenge és azért gondoltam hogy váltok és 180k ért lenne amit kinèztem kb ennyit is szànnèk rà vagy Max 200k...
És láttam előbe jóval nagyobb mint a xiaomi meg is tetszett egyből csak mondom megkèrdezem előbb a ti véleményeteket hogy meg e érnè arra levàltani...
Vagy esetleg f30e bár ez 220k amit néztem az meg 180k ennyire szerintem nem Jobb az utóbbi... vagy ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Formula-1
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest