- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Csaba_
senior tag
Tegnap is és ma is voltam pergetni Délegyházán az egyik bányatóban. A környezet a víz gyönyörű volt, de sajnos kapásom nem volt.. Mindenesetre jól éreztem magam. Kipróbáltam pár új csalit hogy mozog.
-
mano660
tag
válasz
forras2 #17394 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Én is a tájékozódás alapján a Nova felé hajlok, bár olvastam olyan véleményt is, mely szerint a Black ugyan lágyabb bot, azonban terhelés hatására jobban felkeményedik. Talán van benne valami, hiszen a súlyukat tekintve a Black nehezebb, ami számomra a vaskosabb blankot jelent.
Üdv: mano660 -
ati012
őstag
Holnapra pecát tervezek.
Mit ajánlatok így középősszel?
Fenekező v. úszós?
Csali? -
mano660
tag
Sziasztok!
Light feeder botot keresek főleg pontyozáshoz (átlag 2-6 kg -os halakra számítva).
Kifejezetten keszegre nem horgászom, de örülök a beugró keszegeknek, kárászoknak, compóknak.
Két bot között vacilálok: Serie Walter Black Feeder 330 vs. Serie Walter Nova Light 330 .
Melyik lenne számomra a megfelelőbb bot?
Sajnos nincs alkalmam megtapogatni a kiszemelt botokat.
A válaszokat előre is köszönöm!
Steady74
Topikgazda
válasz
musli26 #17391 üzenetére
szerintem ugyan olyan szarul süllyed mint az összes többi damyl, akármit írnak rá... eldobsz 60-70 méterre, sok idő kell míg víz alá tudod húzni azt a részt, pedig én azonnal a víz alá dugom a spiccet, akár a negyed botot is... nem jobb, nem rosszabb mint az átlag. Nekem a színe nem tetszik egyedül, olyan fosbarna. Élettartam: első éves zsinór nálam, és mivel dobóelőkét kötök mindig, így szerintem tartós lesz. Nyúlása: megint olyan, amiről fogalmam sincs. Lágy botokkal horgászom, általában az dolgozik, így ezt nem tudom megítélni sajnos, de szerintem az átlagot hozza.
Visitort nem ismerem, de ha olyan mint a többi HD termék, akkor rossz nem lehet. Esetleg nézegesd a Ft/m árakat, meglepődsz mennyire el vannak szállva az áraik, ezzel szemben pl a Clarusso-nak vannak szenzációs ár/érték arányú előke- és főzsinórjai.
-
Melorin
addikt
válasz
FireFox1996 #17388 üzenetére
Ez az én bajom. Fizessek ki több boltnak 1000+Ft-ot a szállításért? Nem marad lóvém magukra a csalikra.
-
Melorin
addikt
Tudtok olyan webshopot ahol nagyon nagy választék van műcsalikból? Körforgók, kanalak, gumihalak érdekelnek.
-
lazlogogola
tag
Ismeretlen viz:
Legolcsóbb,legnagyobb,legnehezebb villantóval áthúzni a vizet ott ahol dobálni akarok.
Ha minden ok,jöhet a rapala.Ez a tuti.
-
dragonfx
veterán
válasz
Steady74 #17379 üzenetére
Én is a spro.t használom fenekesen.teljesen oks.
A tubertiti zsinegjei voltak még jok de már alig kapni.valahol...
Na meg a jo.kis tectan premium.irto faja szin.irto faja tulajdonságok csakhát az ára..meg nem lehet kapni kb.
Uszosra idén 3at használtam.mind fos.pödrödik.spro,suffix,cormoran.... -
Steady74
Topikgazda
válasz
musli26 #17376 üzenetére
Eddig a Spro Carp Maxx-ot használtam 0,20 és 0,22 méretben, de sajnos már nem lehet kis kiszerelésben kapni. Idén kipróbáltam a Haldorado pellet line-t, és jó tapasztalataim vannak. Dobóelőkét mindig kötök, 0,15-ös fonottból, nem feltétlen a nagy távolságú dobások miatt, hanem így nem használódik el szinte egyáltalán az első pár métere a főzsinóromnak. Előkének szinte már csak fonottat használok 0,08-0,14 méretekben, Haldorado Brax-ot, illetve a 0,08-as valami más fajta, arra nem emlékszem. Lágy botokkal horgászom, így a sokszor emlegetett erőgumit nem használom. Medium feeder+0,20 főzsinór+0,10 előke akadálymentes terepen 10 kilós pontyig megfelelő kombó.
-
Jofi81
őstag
válasz
musli26 #17376 üzenetére
Nekem már második éve 0,20-as Nevis Sensor Fluo van fent. Először fura volt, hogy nagyon nyúlik, főleg bevágáskor éreztem a különbséget az előző zsinóromhoz képest, de miután megszoktam, már egyáltalán nem volt zavaró, ráadásul a nagyobb halak fárasztásánál is igen jól tud jönni ez a tulajdonsága.
-
musli26
tag
Sziasztok!
Ki milyen feeder zsinórral horgászik?
Milyen előkezsinórral?
Ami bevált.
Nekem eddig spro carp feeder (0.18)volt de váltani akarok.Venni akarok tavaszra újakat.
Köszi
-
Jofi81
őstag
válasz
dragonfx #17374 üzenetére
A 4000 az már inkább a teteje, mint az átlag, de ebayről már 1000-1500 körül be lehet őket szerezni. Nagyon akadós pályán én például sajnálom a wobblereket, ott csak twistert, gumihalat használok. Ismeretlen helyen ugyanúgy ezekkel kezdek, amíg nem tudom, mi van a víz alatt. Eddig egyetlen Rapalát hagytam el, azt is akkor, amikor először kipróbáltam, egy dunai kövezésen.
-
dragonfx
veterán
válasz
_Csaba_ #17368 üzenetére
Megnéztem az árakat és hüledeztem 4e átlagosan egy rapala?
nekem is mutatoba van pár,dísznek......ha tudom ezt feldobom már rég olx.re.
Én még anno 1e.ért vettem.
Még egy nulla pluszot se nehéz igy elkölteni rá.
Nem beszélve arrraz igazi pergető pálya akados azért napi -5 wobbler az nem kicsit drága mulatság.... -
Zoli bácsi
őstag
válasz
_Csaba_ #17368 üzenetére
Én ma mentem ki pecázni. Rábcára mentem, a Királytói zsiliphez. Pergetéssel kezdtem, körforgó villantóval és woblerrel dobáltam, eredménytelenül. Aztán leültem feederezni, csontival. Egy kapás volt, valami apróhal cibálta meg, egy pillanatra éreztem, aztán leakadt. A 8 fokban elkezdtem fázni úgy 2 óra után, meg ezek a szemét szúnyogok is jöttek (azt hittem a hideggel eltűnnek), úgyhogy az úszós szereléket elő sem vettem. Még nem dobtam ki a maradék csontit és gilisztát, lehet hogy valamelyik nap még kinézek a házuktól kb. 50m-re folyó Kis-Rábára, megpróbálom feederrel, meg megdobálom műcsalival.
Aztán befejeztem a horgásszezont. Majd pergetni kinézek, meg menyhalazni, de nem sokszor, majd ha fagy.Utálom ezt a sáros-ködös időt.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
FireFox1996 #17369 üzenetére
Valószínűleg délegyházára megyek egy bányatóra .. még kitalálom!
-
_Csaba_
senior tag
Üdv srácok!
Megtaláltam a kedvenc topicom úgy látom
A héten valaki megy pecázni?
Én ma költöttem 6.000Ft-ot műcsalikra.. hétvégén pergetni megyek -
dragonfx
veterán
válasz
Steady74 #17363 üzenetére
hát nem.pontosan.
még egy ekkora pontyért is meggonolnám ki e ülnék a cidribe....életemben nem fogtam még pergetve halat. egy 20 dekás süllőt kivéve a körösön.ezt kivéve.volt vagy 10 éve. 25 éve pecázok kb.
firefox>>ez aranyos de akkor ott a bebaxáson van a lényeg nem a pecán.tudom ismerős a történet voltam én is ilyen pecán de azt nem nevezem annak. voltam a hőerőműnél párszor -10be tatabányán persze nulla eredménnyel.
-
FireFox1996
őstag
Hátha érdekel vkit: Nagy dunára (csak bp szakasz?!) most akciósan 7e ft a területi jegy (mert itt a Márna szezon)
-
lazlogogola
tag
válasz
FireFox1996 #17364 üzenetére
+1
-
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #17356 üzenetére
Úgy néz ki, hogy ma el kell pakoljam a horgászcuccaimat... költözés előtt állunk, mostantól 2 hétig összepakolás, aztán kipakolás, kétlem, hogy időt tudok szakítani akár egy rövid pecára is, így számomra szokatlanul korán véget ér az idei szezon.
Nagyon jókat pecáztam az idén, megismertem két jó arcot a fórumról, és Zsola személyében egy nagyon kellemes cimborát. Köszi Nektek srácok, jövőre ismétlünk, addig is marad itt az eszme-csere
-
Jofi81
őstag
válasz
lazlogogola #17357 üzenetére
Köszi! Jövőre már neki is lesz éves területi jegye, mert napijeggyel már nem gazdaságos, hogy mindig el akar jönni...
Még szerencse, hogy két éve megcsinálta a horgászvizsgát is.
-
Jofi81
őstag
válasz
zolynet #17353 üzenetére
Köszi! Vannak benne szép halak, mert csukát, balint nem lehet hazavinni. Na meg compót sem, de azt pergetve ritkán fog az ember...
forras2: Pedig ilyen időben még lehet menni. Én a hétvégén még megyek a Tiszára meg egy holtágra, meg a héten le kéne menni a Dunára is, ha már őszi szünet van, csak az meg pont árad.
-
forras2
őstag
Nahm, meg volt az idei év utolsó horgászata is, Bokod mellett voltunk.
Kapás semmi nem volt. A halak túrták az aljzatot, de semmilyen csali nem kellett nekik.
6 féle kukoricát kaptak, 2 féle pelletet, csontit és gilisztát, de semmi nem volt jó nekik.
Délután próbálkoztam kicsit gumihallal meg rapalával, mert hogy nagyon sok rablás volt, de sajnos az sem volt siker. Nem baj, jól éreztem magam, és szép helyen jártam ismét, de most már csak jövőre -
Jofi81
őstag
válasz
zolynet #17349 üzenetére
Mi tegnap voltunk a Bugaszegi tavon pergetni, a barátnőm fogott egy csukát, én meg egy csukát és egy szép balint.
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #17347 üzenetére
-
lakisoft
veterán
válasz
FireFox1996 #17347 üzenetére
Úhh. De jó kép. Igazán kedvet kaptam én is
.
-
FireFox1996
őstag
válasz
dragonfx #17344 üzenetére
Nem lett meg. Szerintem nem volt kicsi, mert láttam a testét, meg húzó ereje is volt. Ha még rajta lett volna a horgon, akkor bemásztam volna, nincs olyan messze a parttól
Nem messze onnan múltkor egy horgász is bemászott a vízbe egy 7.5 kgs pontyért, mert sok hínár miatt nem bírta kihúzni a partra. -
FireFox1996
őstag
válasz
dragonfx #17344 üzenetére
Nem lett meg. Szerintem nem volt kicsi, mert láttam a testét, meg húzó ereje is volt. Ha még rajta lett volna a horgon, akkor bemásztam volna, nincs olyan messze a parttól
Nem messze onnan múltkor egy horgász is bemászott a vízbe egy 7.5 kgs pontyért, mert sok hínár miatt nem bírta kihúzni a partra. -
dragonfx
veterán
válasz
FireFox1996 #17343 üzenetére
akkor nem eltt meg.de süllő volt?
nem ér ennyit egy hal. -
FireFox1996
őstag
Jó mérges vagyok
reggel korán lementem rsd-ra süllőzni, úsztatotttal nem volt semmi, így bedobtam e bedőlt fa elé, jött egy kapás, megakadt, láttam a hal testét, de nem tudtam hogy milyen hal volt, a hal kezdett menekülni a fa alá, nem bírtam kiszedni onnan (hiba: kicsit laza volt a fék) . Gondoltam, hogy bemászom, és kézzel kiszabadítottam
nadrág, cipő, kabát levolt véve. Qrva hideg volt a víz, a hal meg kiszabadította magát, a horgom meg másnak a horogása beakadt
-
dragonfx
veterán
válasz
Zoli bácsi #17316 üzenetére
faja vadegényes hely.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Sipi16 #17336 üzenetére
SHIMANO MEDIUM BAITRUNNER XT-A LC, mindent tud, amit elvársz egy f@sza orsótól. Minőség, megbízhatóság, Shimano. Feeder botokon használom már három éve, nagyszerű orsó.
Melorin: tekintsünk el attól, hogy tiszta föld/iszap és levél a hal... ami egy dévérkeszeg
-
forras2
őstag
válasz
Sipi16 #17336 üzenetére
Walterlandnak elég nagy a készlete, és van pesten boltjuk
-
Sipi16
őstag
Szervusztok!
Az utóbbi idöben elkezdtem jobban húzni a pontyozás felé és eljött az idö, hogy beszerezzek komolyabb orsókat. Mivel három egyforma botom van így gondoltam, hogy három egyforma orsóval lenne a legjobb a szettet kibövíteni. Sokat nézelödtem, de minnél töbet keresgélek annál lehezebb a döntés. Nyeletöfékes? Távdobó? Mindkettö? Az utóbbi lenne talán a legjobb választás, mivel akkor az egy kicsit all-round. Mit tudnátojk ajánlani olyan ca 130 HUF-ig? Néztem Daiwa crosscast-et, sima Shimano baitrunner-t, de sehol sem találom a megfelelöt, ezért kérném a segítségeteket. A legjobb az lenne, ha tudna valaki ajánlani egy boltot nagy választékkal ahol megtekinthetöek a termékek, mivel a neten a legtöbbet már megnéztem, de kézben döl el az egész. Lehetöleg Budapesten vagy környékén.
A válaszokat elöre is köszönöm!
Üdv.: Sipi16 -
Melorin
addikt
Más:
szeretnék egy kis műcsali összeállítást összehozni őszi-téli rablóhalazáshoz.
A célhal a csuka, süllő lenne.
A helyszín csatorna, néhol közepesen gyors áramlással, de a legtöbb helyen szinte álló a víz.
A vízmélység 0.5-1.5m.
Milyen műcsalikat ajánlanátok?Amiket én eddig kinéztem az a Mepps Aglia körforgók 2-es 3-as méretben arany és bronz színnel.
Ezenkívül erőltetném a gumihalazást, mert bár eddig még kapásom sem volt velük, elvileg működniük kéne ezekre a halakra. Ja és olcsó, így lehetne kisérletezni különböző színekkel, méretekkel. 5cm-esekre gondoltam.A keret rá 10e Ft. Szeretnék minél változatosabb összeállítást, de csak olyanokból, amik ilyen vízre és ezekre a halakra jók, semmi feleslegeset.
Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm! -
Melorin
addikt
-
FireFox1996
őstag
válasz
zolynet #17329 üzenetére
Szeirntem nekem ez a 2 van: [link], [link]
Én csak 10 gr-nél nehezebbet használok. Ebből csak 1 db 4-es, a többi 5-ös (13gr) van, de a mepps-ből is csak 17gr, meg 24gr-sat használok
(nem kell izgulni, ezzel lehet akár kis méretű (<30 cm) sűllőt is fogni)A budai walterland-ban Frenetic-ből csak 390 ft mérettól függetlenül
(múlthéten az 5-ös-ből már alíg volt
) De itt a legnagyobb csak 5-ös...
Minden hétvégén lemegyek kb reggel 6h-ra 2-3 órára pergetni (jó köd van, alíg lehet látni), a többi időm már a családé
a héten szerintem 23-án lemegyek úszozni a csúkákra
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #17328 üzenetére
innen szoktál venni: webfishingcenter.hu ?
hány grammosok váltak be? melyiket preferálod?
ha kell szólj, mert megyek arra szerintem hamarosan és akkor be is kéne vetni az új körforgókat
héten mész valamikor? -
FireFox1996
őstag
válasz
Jofi81 #17327 üzenetére
Nálam is körforgó nagyon beválik mostanában (csuka/bálin/süllőt + kagylókat fogtam vele az RSD-n), ráadásul nem is annyira drága (Frenetic kb. 390 ft/db) Fogyó eszköz, de még mindig jobb, mintha egy 2-3 ezer ft-os wobblert elhagyod
Én már kb.10 db-ot beszereztem a téli szezonra -
Jofi81
őstag
Lementünk ma délután a barátnőmmel pergetni a Dunára, illetve egy rugany mögötti öbölbe. Elég jól sikerült, ő fogott 2 balint meg egy leánykoncért, én pedig 2 csukát, 2 sügeret és 3 balint.
Mellettünk kint ültek egész nap a nyugdíjasok kishallal csukázni, de senki nem fogott semmit.
-
musli26
tag
Én is keresnék horgászszéket karfásat.
Én 182cm 78kg vagyok.
Max. 9000ft tudok rászánni.Köszi
-
musli26
tag
válasz
Zoli bácsi #17305 üzenetére
Sziasztok!
Mennyi a max. g amit lehet vele dobni?
Írtátok ,hogy lágy pálca.
Ritkán folyóra(Tisza,Körös) is megyek és oda is használni szeretném.
Lehet vele dobni 100g?
Köszi -
FireFox1996
őstag
válasz
Zoli bácsi #17318 üzenetére
Ha van sügér, domolykó, csuka, akkor pergess, főleg, hogy sok az akadó, mert oda állnak a halak...!
mártogatósan, vagy akár egy bokorugróval. pl. Ezzel
Itt nagyon drága, másohl is drága, de 1e ft-tal olcsább megkapod. De vannak más alternatív megoldások is. -
ati012
őstag
Adott egy folyószakasz. Mennyire lincselnének meg, ha kiásnám a töltés és a folyó közötti részt, afféle tó-szerűséget összehozva?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
FireFox1996 #17317 üzenetére
Hálót..? Én horgász vagyok
Pisztráng nincs benne, nem is hallottam hogy valaki fogott volna, ahhoz nem elég tiszta. Pergetni lehet, csak sok az akadó, de van sügér, domolykó, csuka. Sajnos a környéken (Rábaköz) ezek a vizek vannak, illetve van még a Hansági Főcsatorna, de nekem nem jött be, inkább halász van sok a partján. Lefele kb. 30km a Rába, de állítólag nem érdemes lemenni, alig fognak halat. Horgászegyesületi tavak döglöttek, nem telepítenek, nincs bennük hal, van pár fizetős tó, de még nem voltam. Az jut eszembe ezekről a fizetős agyontelepített tavakról, hogy régen mikor elvitték Ceausescu elvtársat vadászni, hogy biztos legyen a siker, cirkuszi medvét tereltek eléje, hogy lője le, legyen sikerélmény.
Szóval ezért írtam, hogy irigylem aki mondjuk a Tisza-tó mellett él, vagy a Tisza parton. -
FireFox1996
őstag
válasz
Zoli bácsi #17316 üzenetére
ide nem inkább 1m-s halhálót kéne letenned, azza többet fognál
Vagy esetleg pergetni? pisztráng csak van benne?
Bár gyerekkoromban legtöbb esetben kb. ekkora patakban horgásztam, és rengeteg kígyófejű halat fogtam, nagy élmény volt :) -
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm mindenkinek!
A sátras ernyőt a boltban megnéztem szállítási állapotba összecsukva, nem tűnt vészesnek szállítás szempontjából. Mondjuk súlya az volt.
Úgy vagyok ezekkel a felszerelésekkel (szék, sátras ernyő) hogy nyugodtan beszerzem, ha horgászni nem is fogom mindig kivinni, a kertben is jó szolgálatot tehetnek. Egyenlőre agyalok, mit kellene beszereznem, gyakorlatilag 0 felszereléssel indultam tavasszal a horgászásnak 27 év kihagyás után. Nagyon elkapott a szenvedély, szívesen kiülök olyan szakaszokra, ahol senki nincs, hallgatom a kakukkszót, ha megunom a Matchbotos úszózást, akkor bedobom a feedert, és csendben üldögélek.
Teszek föl egy képet egyik horgászhelyemről a Kis-Rábán. Ilyen helyeken szoktam pecázni, gyakorlatilag a Rába halfajai találhatók benne, amik horogra jönnek: Küsz, dévérkeszeg, domolykó, szilvaorrú keszeg, márna, fenékjáró küllő. Van benne csuka, és állítólag harcsa. Tele lenne hallal, ha nem piszkálnák állandóan a vízszintet, ősszel le szokták fogni, aztán a c....k (Csúnya rasszista szó) kiszedik a halat ami a gödrökbe összeül. Legendák keringenek ilyenkor kiszedett kapitális méretű halakról.
Másik kedvenc helyem a Rábca:
Szóval ilyen helyeken pecázom. Irigykedem egy kicsit azokra, akik nagyobb folyók, nagyobb tavak mellett élnek, kicsit más világ lehet. -
ati012
őstag
válasz
Zoli bácsi #17312 üzenetére
Attól függetlenül hogy 80kg vasat elviszek biciklin, én még mindig a könnyű fegyverzet híve vagyok.
Egy szék nem az, de egyefene belefér. Egy sátras ernyő viszont biciklin, már csak a szopást generáltja szerintem. -
forras2
őstag
válasz
Volt kolegám, bőven 130 kg fölött van, és Ő az első fajta székben üldögélt minden nap, tutira kibírja a 130 kilót hosszú távon is
-
mano660
tag
válasz
Zoli bácsi #17312 üzenetére
Én egy MANTA Forest PVC 250 cm sátras ernyőt használok. Általában csak ernyőként (árnyék), de nagy szélben, és esőben már számtalanszor segített átvészelni a rossz időt.
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm a segítségeteket, tényleg igazatok van. Győr van 50km-re, ott van Praktiker (bár nem láttam ott kempingszéket, igaz nem is kerestem) meg Decathlon, ha megyünk arra fele körülnézek. Ráér, tavaszi szezonkezdésre akarok összeszedni mindent. Nézegetek még sátras ernyőket, nem tudom használ-e valaki, hasznosnak tűnik, és van a helyi boltban is választék, ezt szeretném még megkérdezni, a gyakorlatban is hasznos, használtok ilyet? Illtve merev botzsákokat nézegetek a kerékpáros-robogós közlekedés miatt, ilyet használ valaki, érdemes venni? Köszi.
-
Argos
őstag
válasz
Zoli bácsi #17308 üzenetére
Nos, ez nálunk is így van. Én az enyémet pölö, a miskolci ósanban vettem 3ezer pézér. Igaz, nem is kellett semmi extra, csak meguntam a vedret. Érdemes körbenézni az ilyen nagyobb áruházakban (auchan, cora, praktiker stb.), pláne most, tuti vannak kiárusítások. Sokféle kempingszék van, az hogy horgásszék csak az árcímkén látszik.
-
mano660
tag
válasz
Hali Zoli bácsi!
A két belinkelt szék közül a másodikat ismerem (igaz DAM felirat volt rajta). Előre bocsátom én 76 kg, és 176 centi vagyok, de hosszabb időt eltöltve a székben pont a mérete miatt már kényelmetlenné vált.
Nem egy horgászat végződöt hátfájással, meg is váltam tőle egy év után.
Én is azt javaslom, hogy személyesen vásárolj széket.Üdv: mano660
-
ati012
őstag
Decathlon, sportdirekt, meg egyéb túra / sport boltokban szétnézhetsz.
Általában van kirakva mintadarab, meg tudod nézni, ki tudod próbálni.
Nem tartom kizárt hogy olcsóbb is lesz, csak azért mert az nem "horgász" szék.Azt már észrevettem, hogy ebben az iparágban a "pontyozó" "horgász" szó, nagyon megtudja dobni az árakat.
-
Zoli bácsi
őstag
Igen, én is erre gondoltam eredetileg. A probléma az, hogy a boltban kérdezve annyit mondtak hogy ami nekem kell, az olyan 30e. forint körül van, készleten nincs, de rendelnek. Én egy kisvárosban élek, itt az van a boltokban, amit el tudnak adni. A neten öt perc után találtam 12e. forintért olyat, ami jó lehet. Ezért jöttem ide véleményt kérni, mert ha megrendelem helyben, meg kell venni, ha nem jó, buktam 30 ezret. Ha netről rendelem, 12ezer, ha nem jó..Jó lesz az asszonynak kerti széknek, ő csak 60 kg. A másik dolog, hogy amit a horgászboltban ajánlottak, hogy hoznak rendelésre, katalógusban mutatták, az már nekem nagyon nagynak tűnt, tehát a szállíthatóság rovására menne, biciklivel, robogóval szeretnék jövőre pecázni menni, nem utánfutós autóval.
-
Argos
őstag
válasz
Hello!
Én mindenképp boltban venném a helyedben, ahol ki is tudod próbálni. Ott bizonyára tudnak segíteni is a "különleges" igények végett.
-
ati012
őstag
válasz
Én a másodikba mernék beleülni, szintén 130kg vagyok.
-
Zoli bácsi
őstag
Hali!
Először is az előzőekhez: Az Eurostar Master Class tényleg nagyon jó bot, pár hete vettem, sajnos sokat nem tudtam használni, de nagyon minőségi benyomást kelt. Ezt az orsót választottam hozzá: [link] Amivel tapasztalatom van az Energoteam Rubin Match+Feeder botja, van hozzá Match és Feeder vég is. Nem sok összehasonlítási alapom van, de ez inkább egy túlméretes Picker botnak tűnik, D akciós, érzékeny, lágy bot, nagyon szeretem.Na, ami miatt idejöttem, egy kérdésem lenne nekem is. Egy kényelmes horgásszéket szeretnék venni, ami összecsukva könnyű, akár biciklin is el lehessen szállítani. Eddig egyszerű lenne a helyzet, most jön a java: Jelenleg 133 kg vagyok, és közel 2 méter. Tisztában vagyok, hogy nem erre a súlyra terveznek, de reménykedem hogy nem lehetetlen megfelelő ülőalkalmatosság beszerzése. Jelenleg 25 literes diszperzitesvödör tölti be a láda/szék funkciót, strapabíró!
Eddig két kinézettem van: [link] és [link]
Lehetőleg olcsó széket kerestem, amihez oda is van írva, hogy bírja a súlyt, ezeket találtam 15 e. forint alatt. Persze följebb tudok menni árban, de amekkora "fotelszörnyeket" árulnak, az már a autóba sem fér el.
Mi a véleményetek? Esetleg bevált típus..? -
musli26
tag
Sziasztok!
Venni akarok feederbotot de valami erősebbet.
Mondjuk 360-as,Medium heavy,100g max. tudjak vele dobni.
Folyón is használnám.
Ár:12000.ig(esetleg egy kicsit több)
Ki mit ajánl?
Javasol?
Használ?
Márka mindegy.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest