Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
és mennyi lett a vége nem számoltad?
akkor kb ugyanaz mint az én multkori moby 2.es pecázásom árnyaltabban.
ezek a belogok fák nekem irto szimpatikusakk.
a széttépett száj a sok kicsi ponty vs sok pecás miatt van.
a véraláfutás lehet a szállitáskori bognártüske sérülés miatt is....hány m széles a tó saccra? mélység? oda szembe fás part amit láttam a videon?
aranyosak a lányaid szép türelmesen dolgoztak össze.

ja amugy a jegyár is annyi mitn moby2ön. ja ésmultkor így 3 év után elolvastam a hiorgászjegyet
...irják a pontymatracot ott is....de le se xarják. -
iday
aktív tag
Hali.
Segítsetek picit a horgászengedéllyel.
Van engedélyem, de tavaly nem volt kiváltva az állami.
Bementem a horgászboltba ott mondták hogy mivel február, vagy márciusig nem váltottam ki, így a hosszabbítás nem 4k hanem 8k-ba fog fájni nekem.
Most nézegetem a neten az árakat, azt látom hogy az állami jegy 2k, előző évben nem leadott fogási napló esetnék 4k.
Most hogy is van ez?
-
Steady74
Topikgazda
válasz
adrian360
üzenetére
Kicsik voltak a halak... a pontyokon volt valami piros veralafutasos resz az oldalvonalukon illetve szet volt tepve soknak a szaja rendesen. Szaloval nem nagyon vigyaznak a halakra. Szal sok van beloluk, kicsik es valami betegseg van rajtuk. Emiatt volt kicsit fura erzesem.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
dragonfx
üzenetére
Túlvagyunk az első Carplove-os horgászaton, vegyesek az érzések.
Könnyen megtaláltuk a tavat, kedvesen fogadtak, gyorsan lepakoltam a cuccot. A bumeráng tavon szerettem volna horgászni a nagyobb halak miatt, de sajnos ahol leültem volna, ott szemben pecáztak, így inkább a Rocky tavat választottam. Két bottal (3,6 és 39 MH), egy édes és egy halas etetőanyaggal, valamint natúr etetőpellettel készültem. 6-7 dobás etetésként, majd hozzámértem az etetőbothoz a másik két felszerelést is, beakasztottam a klipszekbe a zsinórokat, és elkezdődött a horgászat. Nagyon sok pontyot fogtunk a lányokkal, egyiket a másik után, gyönyörű orsóra húzós kapások voltak. Igaz a legnagyobb hal nem volt 2 kilós, de folyamatosan jöttek. Ha nem ponty, akkor keszeg. Csalinak a bevált lebegő gumikukorica, illetve lebegő pelletek voltak.
A csajok nem unatkoztak, egész nap elvoltak a játszótéren, vagy a hozott játékokkal.
Ha nem evett a hal ez etetésen (11-12 között volt egy luft), akkor a mellettem lévő parton a fától 30-50 centire dobáltam, és onnan is sikerül kivarázsolni egy-két pontyot.
Összességében jó napot fogtunk ki, lebarnultunk, halat is fogtunk szépen, szóval ide még visszatérünk, igaz, már másik tóra.
Fárasztási gyakorlat bemutatása, a végén természetes a pontymatrac használata
-
nickwaren
tag
Egy kis homemade peca videó, hátha érdekel valakit.

[link] -
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
holnap megnézem a Carplove park-ot. Ha közel van a játszótérhez, akkor a Bumeráng tóra fogok leülni. Jön a két lányom, 4kor indulni akarnak
be vannak sózva teljesen. Mondjuk én is 
-
Ambrascet
csendes tag
válasz
forras2
üzenetére
Üdv!
Én a meglevő területi engedélyem mellé 2013-ban váltottam 3 napos engedélyt a Balatonra.
Akkor másik, új fogási naplót adtak (Blatoni halászati... pecséttel - ha jól emlékszem.).
Azt is mondták, hogy a MOHOSZ-os fogási napló nem érvényes, ha csak azt vezetem és a Balatonit nem, akkor is büntetnek.Amit a 3 napom letelt, leadtam a balatoni fogási naplót még augusztusban ott, ahol a jegyet vetetm (egy horgászboltban). Szerintük elegendő lett volna beküldenem januárban, de tudtam, hogy tavaly már nem horgászok többet a Balatonon, ezért így egyszerübb volt.
Tehát ezek alapján a Balatonra külön fogási naplót kell vezetni.
Cet -
lakisoft
veterán
-
Recon666
Közösségépítő
Kössz srácok!
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Váltottam a Balatonra egy 10 napos jegyet.
Nekem most akkor a 10.-nap eltelte után le kell adnom a fogási naplót, és új jegy vásárlásánál kérnem kell újat, vagy ez jó erre az évre?
-
forras2
őstag
esetleg valaki?

-
Melorin
addikt
Halradar használata november 1- március 15-ig TILOS
Erre majd figyeljetek. -
dragonfx
veterán
Orultseg ennyit adni halradarra ha nem eszik a hal szárt se ersz.egy helyi csoká tudasa tobbet er.
Én se ilyenre koltenem megha folos 700e.m is lenne.
Biztos tud valamit hasznos de a horgaszat elmenyet elveszi a sportszeruseget -
FireFox1996
addikt
Ez egy Balzer Sensotec Baby botra szerelhető kapásjelző. Használ ilyet vki?

-
hcs57
addikt
A nővéremék kint élnek az USA-ban, voltam már többször ott, láttam a gazdagok jachtjait. Náluk nem státuszszimbólum egy ilyen sonar... sokkal jobban megnézik, mire adnak ki 1500 $-t.
Más. Érdemes utána járni ezeknek a hasznosságukról, a mederfenék infón kívül milyen hasznos plusz infót ad, s az a halfogásban mennyire segít?
-
csabili74
aktív tag
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Meg van a horgász vizsgám, így akkor már váltanék engedélyt a balatonra.
Ez a 10 napos engedély ez X.-étől X.-éig tart, vagy 10 alkalommal horgászhatok, horgásznapló szerint?
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ismerősm akar venni egy ilyen halradart, az ára miatt kintről szeretné megrendelni.
Szerintetek a magyar nyelv csak az itthoni változatban vagy mindben benne van?
-
dragonfx
veterán
köszi srácok tényleg nagy élménnyel gazdagodtam most. a harcsesz ott uszik most is a tóban.
-
dragonfx
veterán
én is voltam vasárnap a moby 2ön.
brutálul hullot a fehér watta.
de irto sok kapás volt.de irto sok leakadás is 2 kezemen nem tudom megszámolni mennyi akadt le. kicsi pontyok jöttek olyan 1-1.5 kilosak. végül teljesen bedurvultam 1es kampoig
így kevesebb ment el.
most a gyümölcsös kukorica volt a nyerő. a haldorados ananászos etető szerintem irto faja cucc.
végül 14 ponty lett az eredmény.
irto jol szorakoztam rengeteg tipikus behuzos pontykapás volt.Sajnos a dam.ba amit megcisnáltam a gátló jo lett a fék is jobban mozog. de valami kerreg nyöszörög benne.

De nap a fénypontja akkor is ez a fogás volt.
. irtó boldog vagyok/voltam,még sosem fogtam ekkorát sőt valszeg ilyen sulyú halat sem az elmúlt jópár évben.sajnos mérleg nem volt nálam de a bothoz hozzámérve olyan 85-90cm és 7-8kg.ra taksálom.irto élmény volt kifogni. volt egy szép 20m.es kirohanás
.....ennek persze/szerencsére atombiztosan ült ajobb álkapcsa szélében a horgom. kukoricára jött ez is.pedig a felsőn girnyo volt.egy nagyon klassz horgásznap volt.irto sok kapás, fogás....ez az utopbbi hal meg feledtette a tucatnyi leakadást is.

uszozni probáltam egy mozditás nem volt 15m.es távolságban sem.fura ilyen még sosem volt.de ennyi leakadás se.valszeg összefüggenek a dolgok valahol. azért 4 szebb példány is volt a potykák közt olyan 2.5 kg formák.
-
törölt tag
Na skacok,holnap irány pecázni.
A szombati eredményről csak annyit,hogy fogtam egy 1kilós kárászt na meg 2db csukát.
Majd írom a holnapi eredményt. 
-
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996
üzenetére
Azzal akár víz alatt is tudsz horgászni, 20 méterig

Szerintem menj be valamelyik walterlandba, és nézd meg, szerintem nem lehet rossz.
-
FireFox1996
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
pl. Ez?
-
FireFox1996
addikt
Szeretnék 2 db elektromos kapás jelzőt venni éjjeli horgászásra. Ebben szeretnék segítséget kérni... Kinek mi a tapasztalata, és mit ajánl ?
(2db-ra kb. 5-8e-rt szánnék rá, nem elsőleges a vízálló, de jó, ha tudna, mert éjjel azért leszáll a köd...)
Ha ebben az árkategoiában nincs, akkor mi az a legközelebbi ár, amit fizetni kell az elfogadható minőségért? -
Recon666
Közösségépítő
Na mindjárt megyek éjszakai versenyre!

Vettem egy két dolgot hozzá.Etetőanyagnak:
Speciál Mix piros ponty (epres) 2kg
SBS Carp Attract eper Jam 1kg
Top Mix Sticky Mix 1kg
Dovit Angolmorzsa liftező
Csali minden menyiségben.
Plusz a csúzli kapott új 80m dobótávú drennan gumit, és egy jó stonfo etetőanyagos kosarat, így már lehet lövöldözni messzebbre is.

-
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996
üzenetére
Grat a harihoz, remeljuk legkozelebb a nagyapja akad horogra

-
lakisoft
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
Pont jó

-
nepszter1
addikt
Szeretnék feeder damilt venni de 1. a dobra azt írja hogy a 0,30 ból 200m megy rá akkor a 0,20ból mennyi mehet rá ? Meg ár érték arányába melyik a legjobb feeder damil ?
-
lakisoft
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
grat. Súlya?
-
törölt tag
Na,akkor holnap peca,már nagyon várom.
Remélem nem megyek ki fölöslegesen. 
-
dragonfx
veterán
Na vasárnap peca.már várom. :-):-) remelem a szokasos eredmeny lész mint eddig.
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Most jöttem meg a horgászvizsgáról. Sikerült.
Aki most készül, ne ijedjen meg.
32 kérdésből álló tesztet kell kitölteni, 4 kérdést leszámítva mind x-elős feladat.
6 hibázási lehetőség van. Megbuktatni nem buktatnak meg senkit, ha valamit nem tudtam/tunk, nem jelöltük be, vizsgabiztos segített 1 kis rávezetéssel. Volt ezen felül hal felismerés kép alapján. 6 halnak a nevét kellett megmondani. Kihúztam a pontyot, busát, naphalat, és meg is volt a 6 db hal. Kb 20 perc volt az egész.
És ez az egész Balatonalmádiban volt
3500 pénzt kérte érte. És akkor innentől kezdve, rettegjetek balatoni halak 
-
nepszter1
addikt
Merre vannak jó és olcsó webshopok ?
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
rájöttek, h nem fasza egész nap vizsgáztatni és bent poshadni, még negyedévente is megerőltető ez számukra, gyorsan kiadták az egyesületeknek is
-
FireFox1996
addikt
Akit érdekel a horgászvizsga: most már a horgász egyesületeknél is van lehetőség vizsgázni, havonta többször...
Itt pl. az RSD egyesületeiknél -
törölt tag
Sziasztok. Na,szerintem ezt a vidit már mindenki meg tudja majd nézni.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Jövedelem
- Gyúrósok ide!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- PlayStation 5
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...irják a pontymatracot ott is....de le se xarják.

Grat. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
be vannak sózva teljesen. Mondjuk én is

így kevesebb ment el.