Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:13:31

LOGOUT.hu

Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#755) lemmy71 válasza Essejó (#754) üzenetére


lemmy71
Topikgazda

Én nem az időre értettem, azzal tisztában vagyok hogy tízen jó pár óra de húsz is lehet, hanem azzal hogy ilyen maratoni sütésnél komoly anyagvastagság kell a folyamatos egyenletes hőmérsékletet tartáshoz. Na az a "bádog" szekrény nem az a szint :N de ezt már sok más háziépítésű smoker tulaj is elmondta, "maratoni" sütésnél minimum hatos lemezben kell gondolkodni. Oldalasra csirke hal -ra biztosan jó. Én is az enyémet kisebb rövid ideig tartó húsokra terveztem és az minimum duplája vagy háromszorosa a falvastagsága mint a metros szekrénynek. Ezzel nem leblamálni akartam a terméket és nem is kedvet venni a vásárlástól, de ezek tények ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.