Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] [kraftxld:] Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- [Re:] [sh4d0w:] Windows Recall
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] Android másképp: Lineage OS és társai
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Technika, hobbi, otthon » Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/puppy2.gif)
lemmy71
Topikgazda
Én nem az időre értettem, azzal tisztában vagyok hogy tízen jó pár óra de húsz is lehet, hanem azzal hogy ilyen maratoni sütésnél komoly anyagvastagság kell a folyamatos egyenletes hőmérsékletet tartáshoz. Na az a "bádog" szekrény nem az a szint de ezt már sok más háziépítésű smoker tulaj is elmondta, "maratoni" sütésnél minimum hatos lemezben kell gondolkodni. Oldalasra csirke hal -ra biztosan jó. Én is az enyémet kisebb rövid ideig tartó húsokra terveztem és az minimum duplája vagy háromszorosa a falvastagsága mint a metros szekrénynek. Ezzel nem leblamálni akartam a terméket és nem is kedvet venni a vásárlástól, de ezek tények