Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kzoltann

aktív tag

válasz vicces1 #97129 üzenetére

Kinuval egyáltalán nem horror. Commandanteval sem. Mind2n van skála, csak tényleg figyelni kell.

Kinu: espresso range és filter között nekem kb 1.5-2 teljes tekerés volt, de igazabol ha leveszed a kupakot az aljarol azonnal latod hogy filter vagy espresso allasban hagytad. És utana mar csak arra kell figyelni hogy a 2 teljes teljes kört visszatekered és utana ugyanahhoz az értékhez allitsd vissza amiben a behuzott skála segit.
    Commandante: vissza tudod mindig tekerni koppanasig és onnan kell szamolnod a klikkeket, szoval nem horror az egész, csak amig elszámolsz egy filterhez mondjuk 20-25ig senki ne szoljon hozzad. Én most csak ott hagytam alapbol 22-sen és mindig abba rakom vissza daralas utan +-3 klikk rangen belul mozgok.

Ami nagyobb gondot okozott, hogy megjegyezzem adott kávé - altalaban 4-5 fajta kave van itthon - milyen beallitason jo, de elkezdtem ráirni a zacskora az értéket amin daráltam (ha tul gyors vagy lassu a lefolyas teszek melle egy fel-le nyilat hogy merre allitsam következönek)

Nekem most van egy Kinu presszora és Commandante Filterre, igy kényelmesebb. (amig meg nem érkezik a Monolith Flat Max)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés