- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Szia,
Nem vagyok szakértő, de van már kb. bő 2 hónapnyi tapasztalatom a Lelit Anna+Graef CM800 párossal.
Eddig tökéletesen meg vagyunk vele elégedve, kettőnknek a tiétekhez nagyon hasonló használat mellett (napi max 2-3 dupla adag, tejjel capunak vagy flatwhite-nak) nekünk tökéletes.
57es kar: kicsit nehezebb hozzá extra cuccokat találni, bár a szokásosabb dolgokból: tamper, egyengető, IMS kosár, bottomless kar van, csak a választék jóval kisebb. Cserébe valamivel takarékosabb, az 58as 18-22g-al szemben mi általában 15-16g-ból főzzük a duplát.
A kávé minősége minket tejes italokhoz tökéletesen kiszolgál, épp a hétvégén járt barátnőm a Madalban, és azt mondta most már otthon is nagyon hasonló flat white-ot csinálunk, nekem ennyi bőven elég.
Gőzkar: két szimpla/ egy duplához bőven jó, nyilván egy kávé-gőzölés-kávé kört nem fogsz tudni vele gyorsan lenyomni mert a második kávé előtt várni kell hogy rendeződjön a hőfok.
Jelenleg nem látom hogy bármikor is annyira belemerülnék a kávézásba, hogy kevés lenne ez a párosítás, egyedül talán az zavar hogy a graef-ból az utolsó ~1-1,5 grammot csak pofozva lehet kinyerni, szóval max. egy kényelmesebb darálót fejlesztünk majd talán (Niche Zero...).
Szerk: amúgy én is először a tuning Gaggia-kat néztem, csak párom esztétikai okokból megvétózta a dolgot

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- E-roller topik
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Highguard
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest