Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
válasz
coxymaxi
üzenetére
Ehhez a Lelit Bianca szálhoz azért hagy fűzzek hozzá néhány gondolatot!
Én személy szerint bő másfél éve használok egy Biancát és nagyon jó gépnek tartom. Tuning GC-m nem volt, és sosem hasonlítottam össze egymás mellett azon meg ezen készült kávékat, így erről nem tudok mit mondani. De azt tudom, hogy ezzel a géppel meg persze egy komoly darálóval az én érzékeim szerint tudom otthon hozni azt a szintet, amit egy számomra jónak gondolt specialty kávézóban - pl. My Little Melbourne, Kontakt, Mantra, Espresso Embassy. Ami azért nem kis dolog.
Szóval lehet szeretni vagy nem szeretni a hazai importőrt, de nem kellene próba és tapasztalatok nélkül lehúzni a márkát illetve a konkrét gépet. Már ha ezen a fórumon a hitelességet fontosnak tartjuk - mint ahogy azt gondolom, hogy ez így van.
Az, hogy ez a gép ár-értékben hogyan viszonyul egy tuning GC-hoz, más kérdés. A kávézásban - mint sok minden másban (hifi, kerékpár, stb.) - egy bizonyos szint fölött egyre kisebb minőségi ugrásokért egyre nagyobb összegeket kell fizetni, legalábbis ami a gépparkot illeti. Én másfél éve bevezető áron vettem annyiért, amennyi most az akciós ára. Azóta a HUF-EUR árfolyam a mi szempontunkból nem javult
, szóval ezt az árat semmiképp nem nevezném röhejesnek. Persze qrva sok pénz, a legtöbb embernek nem fér bele, vagy nem talál rá épeszű magyarázatot, ez sajnos teljesen érthető.Hogy tiszta legyen: nem reklámnak szántam amit leírtam, csak a tényszerűséget szerettem volna helyreállítani ezzel a géppel kapcsolatban a saját tapasztalataimra alapozva.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, szóval ezt az árat semmiképp nem nevezném röhejesnek. Persze qrva sok pénz, a legtöbb embernek nem fér bele, vagy nem talál rá épeszű magyarázatot, ez sajnos teljesen érthető.