- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
válasz
coxymaxi
üzenetére
Ehhez a Lelit Bianca szálhoz azért hagy fűzzek hozzá néhány gondolatot!
Én személy szerint bő másfél éve használok egy Biancát és nagyon jó gépnek tartom. Tuning GC-m nem volt, és sosem hasonlítottam össze egymás mellett azon meg ezen készült kávékat, így erről nem tudok mit mondani. De azt tudom, hogy ezzel a géppel meg persze egy komoly darálóval az én érzékeim szerint tudom otthon hozni azt a szintet, amit egy számomra jónak gondolt specialty kávézóban - pl. My Little Melbourne, Kontakt, Mantra, Espresso Embassy. Ami azért nem kis dolog.
Szóval lehet szeretni vagy nem szeretni a hazai importőrt, de nem kellene próba és tapasztalatok nélkül lehúzni a márkát illetve a konkrét gépet. Már ha ezen a fórumon a hitelességet fontosnak tartjuk - mint ahogy azt gondolom, hogy ez így van.
Az, hogy ez a gép ár-értékben hogyan viszonyul egy tuning GC-hoz, más kérdés. A kávézásban - mint sok minden másban (hifi, kerékpár, stb.) - egy bizonyos szint fölött egyre kisebb minőségi ugrásokért egyre nagyobb összegeket kell fizetni, legalábbis ami a gépparkot illeti. Én másfél éve bevezető áron vettem annyiért, amennyi most az akciós ára. Azóta a HUF-EUR árfolyam a mi szempontunkból nem javult
, szóval ezt az árat semmiképp nem nevezném röhejesnek. Persze qrva sok pénz, a legtöbb embernek nem fér bele, vagy nem talál rá épeszű magyarázatot, ez sajnos teljesen érthető.Hogy tiszta legyen: nem reklámnak szántam amit leírtam, csak a tényszerűséget szerettem volna helyreállítani ezzel a géppel kapcsolatban a saját tapasztalataimra alapozva.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) hibátlan állapotban
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, szóval ezt az árat semmiképp nem nevezném röhejesnek. Persze qrva sok pénz, a legtöbb embernek nem fér bele, vagy nem talál rá épeszű magyarázatot, ez sajnos teljesen érthető.