- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Köszi mindenkinek! Múlt héten jött meg az utolsó darab a projekthez, az ssr... @lali (vagyis fragola 6035
, hú bazz erre nem gondoltam, pedig a specifikációban is ott van hogy csak 3A-t tud. Hogy kéne ezt a másik relét bekötni? Józan paraszti ésszel kéne valahonnan szerválnom egy mondjuk 12V egyenáramot, amit az alarm kimeneten keresztül kötnék ennek a második ssrnek a DC bemenetére, az AC-re meg menne az, ami most a pid alarm relén van (gőztermora menő két vezeték) Jól gondolom, vagy máshogy kell csinálni? @blaze, lehez, hogy szokatlan, de hasznos az a mano 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hú bazz erre nem gondoltam, pedig a specifikációban is ott van hogy csak 3A-t tud. Hogy kéne ezt a másik relét bekötni? Józan paraszti ésszel kéne valahonnan szerválnom egy mondjuk 12V egyenáramot, amit az alarm kimeneten keresztül kötnék ennek a második ssrnek a DC bemenetére, az AC-re meg menne az, ami most a pid alarm relén van (gőztermora menő két vezeték) Jól gondolom, vagy máshogy kell csinálni? @blaze, lehez, hogy szokatlan, de hasznos az a mano