- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Az asszony rápörgetett a kávé témára és mielőtt kérdeznék, röviden leírom az otthoni kávéfogyasztási szokásainkat.
Van egy noname kotyogós kávéfőzőnk (égetőnk ha nektek úgy pontosabb). Kb ilyen: [link] .
Ezzel szoktunk őrölt Dowe Egberts Omnia classic kávét főzni minden reggel. Ezzel kb átlagosak vagyunk szerintem a magyar háztartások között.
Amikor elfáradt a kotyogós tömítése, akkor kedves párom netezgetni kezdett és sztem rátalált az összefoglalóban is linkelt index fórum bejegyzésre és azzal együtt a Bialetti Brikkára. Ő itt meg is állt és közölte, hogy vegyünk azt, mert ő nem akar gépet csak kotyogósat. Én viszont nem álltam meg itt és elkezdtem kávé témában olvasgatni na meg a nagy őszi kuponozásban itt (best buy es bf topikok) is megtalált a téma és sikerült pont annyira belemerülni, hogy összezavarodjak és megunjam az olvasást. A cél továbbra is egy Brikka vásárlása. És a kérdések:
- Jobb lesz-e tőle az Omnia?
- Melyiket vegyem és hol? a'la "fekete nem jó, román nem jó, újak nem jók csak a régi, stb"
- Van-e alternatíva? Természetesen "kotyogós" gázon?
- Hol vegyek kávét a Nyugati pu - Széna tér vonalon, hogy meggyőzzem az asszonyt hogy az első brikkás főzés utáni "ez nem is jobb" megjegyzése a kávé miatt van.
- Milyet vegyek ha alapvetően az Omniával nem lenne bajom?
- Milyen darálót vegyek, amikor nem figyel oda és ami miatt nem fejez le ha megtudja az árát (kézi)?
Itt jelezném, hogy nem az a cél, hogy azonnal szinteket ugorjunk színvonalban, de el szeretnék indulni a létrán felfelé és majd idővel fejlődünk mi is és az ízlésünk is.
Köszi a türelmet és a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest