Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
Paljoc: ez a mostani Java Mix telitalálat!

A tegnap reggeli befulladós nem lett az igazi, ezért ma találomra 3 teljes fordulatot durvítottam rajta (ez nálam az ascaso-n a joker), és pont sikerült eltalálni az ideális lefolyást a duplával.
Annyira jó volt, hogy azonnal kellett innom még egyet. Aztán kicsivel később megint, de akkor már az asszony is kért még egyet, pedig ilyet ritkán szokott. (kávéra gondolok)
Az előbb nyomtam megint egyet (szimplát), és az is ugyanolyan jó lett, mint az előzők. Az ilyen kávékat szeretem, amivel nem kell "küzdeni", hogy megismételd a véletlenül eltalált jó eredményt. Lehet, hogy tényleg kipróbálom a kuktában is 
Amúgy álmodozik itt a magamfajta E61-ről, duál-bojlerről, LM-ról, Mazzerről, VST-ről, aztán lenyomok a kis lesajnált Gaggiával (benne a 600 Ft-os félrenyomott noname szűrővel) egy ilyen sorozatot és elgondolkozok rajta, hogy van -e egyáltalán értelme a továbbfejlesztésről álmodozni?! Pláne az elmúlt pár nap "szenvedéseit" olvasva. Amúgy persze hogy van, nem is sikerült elvennetek a kedvem, csak tényleg elgondolkodtató...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Atlas + Vostok 55mm rudak + 245kg tárcsa
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest