- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
verti1
üzenetére
Csak a teljesség és a googleről idetévedők kedvéért, visszaolvasva eddigi pokoljárásodat (mert a valódi tapasztalathoz ez ezen a területen is feltétlenül szükséges), gyakorlatilag engem meggyőztél és lelkesít a lelkesedésed.
Az érveid igazak, a rosszallásom vagy mim nem is igazán szólhatott neked, mivel ahogy látom a konstruktőrök táborát gyarapítod és elég sokat adtál hozzá a közös tudáshoz, és noha nem igényled az elismerésem, azért vedd csak úgy..Ha csak a sikerélmény gyakoribb Flairrel mint egy karossal, már megérte megvenni, használni. És kénytelen vagyok belátni a Flair előnyeit, köszönöm hogy megint tanulhattam, mindenféle élcelődés nélkül, hogy nem a hőstabil fejen meg PID-en múlik a lényeg.
Nekem még a nyáron ajánlotta egy norvég barista a Flairt a La Marzocco Linea Mini mellett, nem nagyon hittem neki (sem). De most már úgy gondolom nagyon is van helye a minőségi kávézásban a manuális iránynak, mert tényleg idegölőek az automatizmusok vagy elzárt részeken történő inkonzisztenciák (vízterítés, tőlünk független hőszabályozás).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest