- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
válasz
verti1
üzenetére
Azért ezeket a reakciókat a Ti Flair fetisizmusotok is generálja.
Aztán az ilyen megjegyzésekkel ezt tovább táplálsz: "ilyen játék szarok lenyomják a tű pontos drága gépeket"
(Szegény La Marzocco)Nem nyomnak ezek le semmit, a kávét nem a gép készíti, hanem az ember!
Azt lehet jól és rosszul is. Szerintem ugyanazt a kávét megfelelő előkészítés után, őrleményfinomság, mennyiség, stb. optimálisan elkészítve, tehát a kávé fajta és pörkölési szinthez ajánlott stabil hő és nyomással, esetleg profillal.
Az igaz, hogy egy presszó gépen több minden változó van amibe kerülhet akár hiba vagy befolyásoló tényező, de több mindent ki is lehet hozni, vagyis változatosabbá tenni.GC rézcső nélkül sem esett egy shot alatt 4-5 fokot, max kettőt kb fél perc alatt, ha már hőstabil volt. Rézcsővel meg kb. semennyit. Plusz ha a kar kosárral fenn van pár percig, az se tudja hűteni.
Ettől függetlenül én is elfogadom mások hitét, továbbra is kipróbálnám szívesen még ha 7fokot is esik a hőmérséklet. (de lehet csak én látom rosszul a számokat sound ON videójában)
Tuti azért használjátok, mert finom a végeredmény és tulajdonképpen csak ez számít. Főként, hogy Ti hitelesek vagytok.
Viszont most csinálok egy HB Costa Ricat az atomstabil Classicon és elkortyolom az egészségetekre!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ford topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- HTPC (házimozi PC) topik
- Bemutatkozott a Silent Hill: Townfall
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest