- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
Bocs mindenkitől, hogy kicsit tovább húzom az offot, de ezt nem szeretném szó nélkül hagyni.
Másodsorban: nincs semmilyen "földön fekvő" vagy hasonló, ez elég jelentős képzavar, valamint a csahost ki-ki tartsa meg saját maga jellemzésére adott helyzetre.
Elsősorban: nem sorolnám, hogy az említett céggel mennyi nagyon komoly probléma van, az itt említettek csupán példák ezekre. Szóval leginkább fogyasztóvédelmi, etikai, minőségellenőrzési stb. eljárásokkal foglalnám el a Nagyvezért, mint rendelésekkel, ha lenne kedvem foglalkozni vele.
Ha nála dolgozol, az az én olvasatomban az "így járás klasszikus esete". Ha meg a "Mestert" véded hozzáértés és tisztesség tekintetében, az meg az "így jár, aki pórul" esete.
És ha már valaki említette a Kapuczinert, akkor mondanám, hogy velük nekem is volt néhány esetem, amikor tőlük rendeltem. Mindegyiket kifejezetten elegánsan oldották meg. egy alkalommal pl. világosabb pörit kértem valamelyik kávéjukból, de nem olyat kaptam. Csináltam két fotót, és írtam egy mailt, amire csak azt a kérdést kaptam válaszként, hogy soron kívül küldjék a világosabbat, vagy elfogadom, ha a következő rendelésbe beleteszik plusszban.
...és persze béke felőlem is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Háztartási gépek
- Napelem
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest