Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Értettem én elsőre is mit akartál írni kb. jó egy éve. És osztom is a lényegét tekintve. De ha valaki hat helyett hetet ír az elírás, aki hat helyett nyolcat az nagyotmondás, hat helyett tízet írni meg már mit is mondjak. Öntúlfényezés (mily szép magyar szó)? Vetítés? Írhatnék még mást is, de tudom nem az volt.
És igen, tudom milyen szar érzés ha magyarázkodni kényszerül valaki mások faszsága miatt (és most én voltam az, de ott volt a magas labda), amikor a lényeg kiolvasható, kiérthető, de akkor sem, azért sem, mert nem azt akarja, félre akarja érteni és félre is érti, utána jól leugatni. És a sok csahos is félreérti és -ugyan már a földön van delikvens- még rúgnak bele egyet Ők is.
Azért bő 1 év után örülök, hogy észrevetted, egy _kérlek szedd le_ jobban esett volna.
De kérésed számomra parancs!Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- GTA V
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs