- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Az a Gikirima az nálam is jól sikerült még úgy is hogy már a fagyóból kóstoltam vissza a Holistik Kenya után.
Na ez utóbbit a "filter only" kirekesztés ellenére megvettem magamnak presszóra. Rögtön a Flows premier cupping után, mert ott nagyon ízlett. Hát 12naposan nagyon nem találtam sehol sem a megfejtést presszóra. Szerencsére a második 100as zacsit megtartottam és pihentettem. Kb 6hét után ismét nekimentem, de extrém finomra őrölve, extrém kevés 17grammal, 15ös VSTben, 48grammra húzva. Szép lassan, türelmesen. Az első 25másodpercben kb semmi nem történik, de utána a Naked lassan elkezd izzadni, majd csordogálni és nagyjából 30másodperc alatt ki is adja ezt az 1:3as italt.
Elképesztő finom ízeket és szájbarát savakat találtam érdekesen édes szegfűszegre hajazó fűszerességgel.
Ezek után félve és csakis magamnak, de kijelentettem, hogy presszós vonalon a Lido ET a szegény ember EKja
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest