- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasrc
aktív tag
válasz
thomasrc
üzenetére
Belőttem 14g / 60-70 ml közöttire a lefolyást, tényleg jobb íze lett a kávénak, de még mindig nem az igazi, még mindig érzem azt a kesernyés ízt, de legalább már nem annyira tömény az íze, ahogyan korábban jelleztem a 7g / 30 ml-es felállásnál.
Írtátok, hogy próbáljam meg a hűtőcsapolást, kipróbáltam (leeresztettem egy kávés pohárnyi vizet, rögtön felraktam a kart és rögtön csapoltam 28-30mp-ig) de ugyanúgy kesernyés a végeredmény. Illetve most bontottam fel frissen egy új dobozt a Lucafféból, de még így frissen sem ad olyan igazi, vastag crema réteget. Mit ronthatok el?
Darálás, tömörítés tuti jó, azon már nem tudok mit változtatni, mert ha nagyobbra őrlöm, akkor ugye gyorsabb lesz a lefolyása és nem adja ki.Erről a kávéról van szó (100% arabica, ránézésre sötét pörkölésű):
https://www.eszpresszo.hu/kave/lucaffe/mr-exclusive-250g/
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Darálás, tömörítés tuti jó, azon már nem tudok mit változtatni, mert ha nagyobbra őrlöm, akkor ugye gyorsabb lesz a lefolyása és nem adja ki.