- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Én például most akarok majd Nordát rendelni, mert a Verával nem vagyok biztos, hogy ki van maxolva a dolog.
A hét elején Zürichben voltam, és első reggel a hoteles csapvízzel főztem egy aeropress-t Square Mile Yarandoból, mert már nem volt nyiltva bolt, hogy keressek valami "rendes" vizet.Előtte pár napig Londonban Highland Spring vízzel főztem ugyanezt (bikarbonát, magnézium, calcium kb ugyanott, mint a Vera), és annyira nem voltam vele megelégedve.
A Zürichi csapvízzel olyan jó lett, hogy lehidaltam. Aztán az irodában mesélték, hogy is áll ott össze a csapvíz esővízből, nagyon alaposan szűrt tóvízből és forrásvízből, úgy már érthető volt.
Ma reggel is azzal főztem V60-nal itthon az uccsó adag Gitwét, amit a reptéren a mosdóban töltöttem, és hibátlan is lett.
Ez tök érthető is, egy autónál is számít az üzemanyag, egy pörköltnél is a hús, nem csak hogy hogy főzöd (de még a víz is, pláne egy levesnél). De ezen nem kell kiakadni, és már magadat bunkózni. Sokkal kevésbé nézik le az ilyen paraméterekkel nem foglalkozó felhasználókat bármilyen hobbiban (profi szakma már más kérdés) a komolyabb tudásúak, mint amennyire ezt páran gondolják. Ha mégis van ilyen (mert hát vannak nagyképű gyökerek), az inkább a másik oldal problémája, őket kell sajnálni.
Engem pl nem frusztrál, hogy még a Gaggiából közel sem tudok számomra elfogadhatót húzni, mert majd fogok később, nem egyszerű dolog. Ahogy a Nespressot ivó munkatársakat is teljesen megértem. Nekik olyan dolgok fontosak, amihez én vagyok tök hülye, jó is ez így

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Modding és elektronikai kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Futárcégek
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) hibátlan állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- 32GB DDR4 3200
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest