Hirdetés
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
Megérkezett hozzám is a Fragola féle rézbojleres Gaggia Classic. Igen, a halálcsillag

Reggel kis PID állítgatás és kijövő víz méregetés után 2 fontos tapasztalatot tudtam szerezni:1. Kb 25perc melegedés után a kijövő víz hőfoka a csapolás elején 3-5 másodperc alatt eléri a maximumot, majd szinte végig ott marad a beállított értéken. Kb 10db 30másodperces 50milliliteres csapolást mértem meg 10perces közökkel. A legnagyobb hőmérséklet esés 0,3C fok volt az egyik csapolásom végére, ami a lófasznál is lófaszabb kategória
Ha jól tudom a La Marzocco gépeknél is csak 0,5C fokos stabilitást garantál a gyártó. Persze lehet hogy ők sorozat csapolások alatt is, de igazából ez tök mindegy az én szempontomból.
Bátran kijelenthetem én is, hogy ez a gép BUTÁL HŐSTABIL!2. Felbontottam egy márc.16os pörkölésű CM kenyát, ami hát elég széplelkű kis finnyás egy kávé

Olyan dupla ristrettót húztam vele 92C fokos PID beállításnál, hogy boldogságomban össze vissza fostam magam
Talán életem eddigi legjobb kávéját ittam itthon!Még egyszer köszönöm a gépet Fragolának!!!
Fragola for president!
Na most meg megyek és jól kinyitom a fedelét, hogy megpillantsam a csodagyerek arcát is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest