Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casto
csendes tag
Helyzetjelentés!
Mivel a bedöglött olasz kávém használhatatlan (a lányom reggel lecseszett, hogy ihatatlan volt a kv, amit csapolt reggel
) beszaladtam a Sparba és vettem egy zacsi Lavazza Orot (03/14-i pörkölés) erre a két napra.Megállapíthatjuk (ami nektek ugye nem újdonság már), hogy döglött kávéval nem lehet normálisat csapolni.

A Lavazzat 12-esen (bár kettővel finomabbra állítottam már a felső követ), kicsit alullőtt 16 grammos mennyiséggel (a 14grammos LM szűrőbe gondoltam elég lesz, de nem volt) végre normálisan tudtam csapolni! 7mp előáztatás után gyönyörűen felépült a nyomás 9 barra (talán egy ici-picit alá) és utána ugyan visszament 8,5 barig, de a csapolást nem rontotta el! A cremát hagyjuk, most nem is arra utaztam, csak tényleg kellett valami ihatóbb erre két napra. Viszont a lényeg: az előáztatással együtt 30mp alatt két ristrettot (2*22ml) sikerült csapolnom!

Yuppiiii, nem én vagyok a hülye

Köszönöm a sok segítséget!

Ha megjön a frissen pörizett kávém, akkor gyorsan belövöm a helyes mennyiséget és rendelem is a méhész üvegeket, hogy fagyasztóban várják a sorsukat! Mondjuk ugye eleve emiatt indult el az egész story...
Bár hozzáteszem, azt továbbra sem értem, hogy a Kapuczineres kávémmal mi történt. Augusztus 1.-én rendeltem és valamikor szeptember elején töltöttem be a babtartályba az utolsó zacsit. Azt persze éreztem, hogy a zamata napról napra gyengébb, de ennek lehet köze ahhoz, hogy 2 hét után már nem tudtam vele normálisat csapolni?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen routert?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) beszaladtam a Sparba és vettem egy zacsi Lavazza Orot (03/14-i pörkölés) erre a két napra.