Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [PSti:] A fizetős víruskeresőknek leáldozott?
- [Re:] [Picco:] mi tortenik az ITCafeval?
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Nincs ellentmondás. A crema az eszpresszó keszitese során képződik. Csomó dolog befolyásolja, hol sok, hol nem, hol ilyen, hol olyan. De az ital része, és szazbol száz ember elfogyasztja. Ez nincs ellentmondasban azzal, hogy valakinek eleve a kevesebb cremas shot ízlik. Nekem egyébként szinte sosem volt gondom vele, ha nagyon keserű, akkor túl sok a ho a shot legelején. Vagy szar a kávé
Amúgy jveres is csak elmagyazta, hogy miért a kevés cremat adó elkészítési módot preferálja. Szerintem ő sem halaszik cremat kiskanállal reggelente
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.