Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Hello!
Az itteni írásokra támaszkodva vettem egy Bialetti Brikka Elite-t édesanyámnak karácsonyra. Érdekes módon, bár több helyen írják, hogy már Romániában gyártják, ennek a belsejében a szürőre (?) rá van írva, hogy made in italy, bár lehet, hogy csak az készült ott
Viszont lenne egy kérdésem is, milyen kávét ajánlotok hozzá "kezdésnek"? Nincs darálója és az erősebb kávékat szereti. Én nem iszok kávét egyáltalán, úgyhogy teljesen vakon vagyok az egész témát illetően
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PC Architech Branding
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest