Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Rendet raktam a kávés szekrénykémben, és találtam 3 üveg Kalmár féle koffeinmentes kávét (a 40ml/15g mézesüveg, nem 3 zacskónyi). Először gondoltam kiöntöm a kukába, mert jó nem lehet, eleve koffeinmentes, ott döglődik kb 2 hónapja a szekrényben stb. Aztán mikor lecsavartam a tetejét akkorát pukkant, hogy csak na. Gondoltam ha már ekkora nyomással kvázi bent tartottuk a babokban a CO2-t (na jó, annak egy részét) akkor próbáljuk meg. Mivel a használt kávék daráló állásáról listám van (nem röhög, ha 2 félét bontok párhuzamosan simán összekeverem egy idő után) odatekertem a darálót, és láss csodát. Viszonylag alacsony nyomáson (7 bar) volt jó a lefolyás, de semmi csatornásodás, szép crema, és ha emlékezetem nem csal az íze is kb ugyanaz volt. Egyre jobban tetszik ez a megoldás

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Mesterséges intelligencia topik
- Cyberpunk 2077
- Renault, Dacia topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Arany János - Kapcsos könyv
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest