Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [bambano:] Bambanő háza tája
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] USB to S/PDif konverter a modern RIAA, elektroncsövekkel
- [Re:] [magmakocka:] PSX/PS2 CD/DVD tokhoz jó minőségű borító elkészítése
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
kozsy18
tag
Sajnos a Mazzer skálája nekem nem sokat mond
Kristálycukortól picit durvább őrleménnyel próbáld. Áztasd elő 50-70 ml-el, akkor keverd meg, pihentesd, majd öntsd fel úgy, hogy ne kavarodjon fel nagyon az ital és a tetején megmarad az őrlemény. Utána lehet dugattyúzni és ha jól jött össze a dolog nagyobb lesz az ellenállása.
[ Szerkesztve ]
"Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.