Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
Bazsee71
üzenetére
a graefnál az őrlőmű 2 darabja közé beül a kávé és szerintem az eltart. ma szétcsavarozom és teljesen kipucolom. de továbbra sem tartom espressoképesgépnek csak az első pár hétben. ma már egyétalán nem tudok puderre őrölni vele, pedig olyasmi őrlemény kellene. /legalábbis az én setupommal igy adja ki a 25 másodpercet és a 60ml-t./ a hario egyből egészen finomra őrölt és jó is lett a főzet vele.
de az is lehet, hogy az állitótárcsa műanyag menete és a 2 műanyag pöcök amik abban futnak kopnak ki és adnak mindig egyre nagyobb holtjátékot az őrlőműnek. lehet ezért is van az a második lehetőség amikor még lehet finomitani rajta. pár hete irták mások is, hogy már nem tudják hova állitsák mert minden a max finomságon van de egyre rosszabb lesz idővel.
vagy mind a 2 jelenség egyszerrre. igy vagy úgy, én nem szenvedek vele tovább. ha engem kérdeztek ez nem espressoképes őrlő.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- E-book olvasók
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- iPad topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest