- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
Szeretnék venni pár különböző, inkább csokisabb ízű, vag yfűszeresebb, de nem citrusos- gyümölcsös kávét. (mondjuk meglepődtem, amikor megnéztem, és a PY féle LXR-re a honlapon a gyümölcsös ízt említi, mert az nekem nem úgy állt össze a számban)
PY-tól régebben rendeltünk többfélét, nagyon szerettem őket, viszont a Kapuczínernél (amit meg nem annyira szerettem ) most valami elképesztően nagy a választék. Tudom, hogy PY-tól mire számíthatok, és szeretnék is rendelni majd, de kísérleteznék is új ízekkel. Érdemes próbálkozni a Kapuczíner újdonságaival? Olyat szeretnék venni, ami ha ízlik, akkor lesz később is, és ugyanabban a minőségben.
Ezeket néztem:
Jemeni Mocha, Martinique, Nepál Mount Everest, india Mysore Gold Nuggets, Ausztrál Skybury, Koffeinmentes - Nicaragua NuevaVan esetleg a fentiek bármmelyikével tapasztalatotok?
Még a Malabar lenne az, amit kipróbálnék, de mióta egyszer hatalmasat csalódtam a frei félében, azóta félek wtőle
(egyszer vettem belőle kóstolónak, isteni finom volt. Utána egyből vettem 2 zacsival, ami ihatatlanul szét volt égetve
-azóta nem vettem frei kávét)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Home server / házi szerver építése
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Tekken 7 Playstation 4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(egyszer vettem belőle kóstolónak, isteni finom volt. Utána egyből vettem 2 zacsival, ami ihatatlanul szét volt égetve
-azóta nem vettem frei kávét)