Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
Szeretnék venni pár különböző, inkább csokisabb ízű, vag yfűszeresebb, de nem citrusos- gyümölcsös kávét. (mondjuk meglepődtem, amikor megnéztem, és a PY féle LXR-re a honlapon a gyümölcsös ízt említi, mert az nekem nem úgy állt össze a számban)
PY-tól régebben rendeltünk többfélét, nagyon szerettem őket, viszont a Kapuczínernél (amit meg nem annyira szerettem ) most valami elképesztően nagy a választék. Tudom, hogy PY-tól mire számíthatok, és szeretnék is rendelni majd, de kísérleteznék is új ízekkel. Érdemes próbálkozni a Kapuczíner újdonságaival? Olyat szeretnék venni, ami ha ízlik, akkor lesz később is, és ugyanabban a minőségben.
Ezeket néztem:
Jemeni Mocha, Martinique, Nepál Mount Everest, india Mysore Gold Nuggets, Ausztrál Skybury, Koffeinmentes - Nicaragua NuevaVan esetleg a fentiek bármmelyikével tapasztalatotok?
Még a Malabar lenne az, amit kipróbálnék, de mióta egyszer hatalmasat csalódtam a frei félében, azóta félek wtőle
(egyszer vettem belőle kóstolónak, isteni finom volt. Utána egyből vettem 2 zacsival, ami ihatatlanul szét volt égetve
-azóta nem vettem frei kávét)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(egyszer vettem belőle kóstolónak, isteni finom volt. Utána egyből vettem 2 zacsival, ami ihatatlanul szét volt égetve
-azóta nem vettem frei kávét)