Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
hát figyelj, én szeretem, ha kényelmesen be tudom állítani, hogy 83 vagy 95 fokos vizet kapjon a kofi. már csak azért is, mert szerény tapasztalataim szerint az adott kávéhoz ideális vízhőfoknál 3-4 fokkal forróbb víz már vidáman keserű kávét eredményez. a pavonival sem volt nehéz égett shotot csinálni.
hájp alatt épp azt értem például, hogy a caravel olyan csodálatos gép, hogy már a vízhőfok is mindegy, minden mindegy, mert ha csak hozzányúlsz, arany folyik ki belőle.
a külföldiai fórumokon keltett hullámok nem érdekelnek, az egész kávés világ elméleti része hidegen hagy, kedvelem a patinás gépeket és szeretnék friss, jó kávét inni nap mint nap. ennyi. matt perger sem az én világom, alapos srác, de ha kiírja, hogy a megamálkőni a király, rohan a fél világ darálót venni. nekem ez idegen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Projektor topic
- RAM topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Horgász topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest