Új hozzászólás Aktív témák

• Kávé Kálmán

tag

válasz Gravity1234 #42313 üzenetére

Monsoon Malabar: egy egeszen rendhagyoan feldolgozott kave

https://youtube.com/watch?v=vnn76qE6rP4

Emiatt nyersen, nem zold, hanem feher, a szemek pedig sokkal porozusabbak/nagyobbak a szokasosnal. Gondolom, ezert is kerul mindossze 50kg egy normal meretu juta zsakba. Porkolni is total mas, mint barmilyen masik feldolgozasu kavet. Azonos profil mellett porkolve pl tobb arnyalattal vilagosabb marad a tobbi kavenal (ertelemszeruen a kioldodas is mas/vilagosabb arnyalatu). Nekem nem kedvencem, de meglincselnenek a torzsvasarloi, ha levennem a shoprol. Az egyikojuk evek ota CSAK ezzel "etet" egy lamarci-t odahaza. Nekem a porkolt szemek sem tetszenek. De amikor ezzel jottem az elobbi freak-nek, lehulyezett, hogy mi a ragyanak nezegetem. O issza ugyanis.

Porkoles utan kozvetlen keszitve irdatlan sok, laza, nem tul tetszetos habja (ez nem is kréma) lesz. A nemet forumon olvastam valakitol, hogy 3 hetes pihentetesre eskuszik a Malabarnal. Teny, h nalam egy kave sem eri meg ezt a kort.

Hogy a pid 90 Nalad mit jelent a kavenal csak a joisten vagy egy meres tudna eldonteni. Az alapjan, amit irsz en felfele mennek a homerseklettel es ha a mult vagy az ehetibol vetted, akkor varnek meg. Ez tenyleg kezelhetetlen tok frissen eszpresszokent.

[ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák