Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
soldier2
üzenetére
A daráló simán lehet még a gyenge pont. Ez nincs még tesztelve... erre is sort kerítünk majd, de csak a kövi hóba jön össze, addig csak kitartok már ha eddig is kibírtam... a gépet láttam már, hogy "mit tud" szóval az rendben kell, hogy legyen... lehetek én is a leggyengébb láncszem, de ez majd kiderül... az biztosk, hogy elakadtam... ezért egyelőre ráhagyom, úgy tűnik, hogy fizikailag jelenlévő szaksegítség nélkül nem boldogulok
Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat!!! remélem, hogy miután rendbeszedtük a dolgokat minél többet tudok belőlük kamatoztatni! Köszöm!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32MR50C-B Monitor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat!!! remélem, hogy miután rendbeszedtük a dolgokat minél többet tudok belőlük kamatoztatni! Köszöm!