Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Wdt - igazad van, van ahol el lehet hagyni, van ahol nem, kezdők inkább csinálják, egy hibaforrással kevesebb. Ez a csapolás egy feneketlen karral vsz horror lenne, és normál kifolyóval is vsz idegesen, csapongva jön az ital, nem szép egérfarokban. Azt írta a gép rendben van, a darálót nem tudom tesztelte-e más géppel. A Malabar nálam az elállítódott darálással is jó volt, ezért mertem ajánlani. Hogy daráló vagy eloszlás a hiba az talán kiderül, darálóról semmit nem tudok, feltételeztem az is kipróbált, lehet nem.
Kávé szétcsomagolás: én is így gondoltam, de a gyakorlatban nem éreztem különbséget hogy átkanalaztam, vagy öntöttem. A 125g elfogy pár nap alatt, némelyik kávénál a zacskó vége így sem igazi. Mivel többnyire egész friss a kávé ami érkezik ( 1-2 napos), még az új zacskóban is sok a CO2. Inkább azt látom, hogy mikor kevés a zacskóban a kávé, akkor látványosan gyorsul a folyamat. Az utolsó 1-2 adag már szenvedős néha, szinte fuggetlenül attól, mikor bontottam (nyilván a CO2/O2 arány ilyenkor a legrosszabb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest