Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
Hú hát annyi választ kaptam itt és privátba is, ami egyvalamire lett jó, mindenki máshogy látja
. Véletlenül nincs Bp-en olyan ember a csapatban aki rendelkezik több géppel (PID nem PID, sima gaggia és pro cucc) adott őrleményt meglehessen nézni (ahogy néztem a kávékóstoló szolgáltatásokat ott mindent PRO cuccal nyomnak, tehát tényleg csak a kávé a difi -ideális esetben-), természetesen nem ingyen kérném.(miután bezár/mielőtt nyit az adott hely és utána lehet oda menni az se probléma) ?Amiket kaptam
:
PID - paraszt vakítás .....
PID - kis gépek (gc, gb) semmit nem ér
PID - az első számú
PID - fontos ,de jó kávéfőzős nem feltétlen része
PID - nélkül is megoldható a hőfokszabályzásszumma:
Fullra elbizonytalanodtam, most már végképp nem tudom mit vegyek álldom az eszem hogy a filterest iszok
Elolvastam mit írnak róla
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Véletlenül nincs Bp-en olyan ember a csapatban aki rendelkezik több géppel (PID nem PID, sima gaggia és pro cucc) adott őrleményt meglehessen nézni (ahogy néztem a kávékóstoló szolgáltatásokat ott mindent PRO cuccal nyomnak, tehát tényleg csak a kávé a difi -ideális esetben-), természetesen nem ingyen kérném.(miután bezár/mielőtt nyit az adott hely és utána lehet oda menni az se probléma) ?
: