Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Mi az a kávé amivel pid nélkül is jobban elvagyok?
Amiket eddig próbáltam: PY összes blendje. Ezek voltak az elsők itt még azért eléggé sokat bénáztam ismerkedtem a géppel eszpresszókészítéssel és hát nagyjából cortádóként végezte az összes úgy viszont nagyon jó volt mind még picit elrontva is... vagy lehet ez csak a kotyogós utáni változás adta. choco nagyon bejött így tejjel, viszont eszpresszónak szinte mindig égett volt (lehet én bénáztam a mérleg hiányában)Pacific: ház kávéja: igazából nem emlékszem már rá nem hagyott bennem nagy élményt
rome espresszo: ár/arányba jó volt főleg, hogy még akciósan is vettem viszont így a végére ráuntam.Lidl-s bio kávé: vicces de presszóban ezt sikerült a legfinomabbra elkészíteni ( sok van otthon, mert szülők is ezt isszák szarvasiban)
Na szóval valami 5k alatti kávét keresek ami a Baby classon presszónak is jót hoz pid nélkül.
az olaszos vonalat jobban kedvelem, SO-t se vetem meg viszont ne legyen savanyú ízélménye, mert azt nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest