Hirdetés
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Simi vette valahol, pár száz HUF.
mufi:
itt még sok fejlesztenivaló van.
1, eleve nem értem, hogy honnan tudod hány grammból készíted a KV ennél az automata darálónál. Legyen 18-18.5gramm.
2, fogj egy hústűt és kavargasd át az őrleményt aztán a tenyerednek ütögesd, hogy viszonylag szép legyen a felszín. Ha egyik felén maradt az őrlemény nem gond, a hústűvel áthúzod és egy kicsit megint megkavarod a felszínt.
3, egy szobai mérleg sokat segíthet a kezdetekben, egy fém tamper szintén. Én automatát vennék.A kettes pontot még megfejelném azzal, hogy pohárba őrölnék és a karba szitálnám egy nem túl sűrű szitával.
Most kb. átzubog a víz a pogin és szerintem nem feltétlenül az őrlemény nagysága miatt van, hanem a fentiek (rossz eloszlatás, tampererés erőssége) miatt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Garmin Montana 750i
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest